Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2017, 21:36
Čas čítania 0:00
Marek R.

Keď máš veľké ego a naložíš si viac, než zvládneš. Nohy nezodpovedného chlapíka nevydržali a jeho utrpenie hovorí za všetko

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Keď to chalan zoberie z tej lepšej stránky, aspoň nejaký ten čas nebude musieť cvičiť nohy.

Vo fitness centrách by sme každý deň vedeli nájsť celkom slušnú koncentráciu veľkého ega, kedy ide technika bokom a cieľom je si naložiť čo najviac, lebo veď treba zaujať ostatných. Výsledkom takéhoto zbytočného zvyšovania si ega sú potom mnohé nešťastné momenty, po ktorých si daná osoba odpočinie od dvíhania železa na poriadne dlhú dobu.

Svoje by o tom vedel povedať aj chalan z Indie, ktorý síce neskipuje leg day, no zároveň ho necvičí správne. Na legpresse si totiž naložil oveľa viac, ako je schopný vytlačiť pri správnej technike, tým pádom bola dráha pohybu poriadne skrátená a navyše zbytočne dopínal kolená v hornej fáze. Po prečítaní poslednej vety už teda asi tušíte, čo sa stalo pri takomto vykonávaní cviku s jeho nohou a veru že to nie je vôbec príjemný pohľad. Preto sa radšej naozaj snažte dodržiavať techniku, lebo nielenže riskujete riziko zranenia, ale hlavne daný cvik vykonávate aj maximálne zle, čo nám ukázal tento chalan.

Domov
Zdieľať
Diskusia