Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2017, 18:25
Čas čítania 0:00
Marek R.

V KHL sme boli svedkami zákroku sezóny. Fínsky gólman chytil nemožné a dvihol divákov zo sedačiek

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aj v druhej najlepšej hokejovej lige sveta sme svedkami výborných momentov.

Zatiaľ čo v NHL boje o playoff ešte len vrcholia a postupne spoznávame mená prvých odpadlíkov (Avs, Coyotes či Devils), v druhej najlepšej hokejovej lige sveta sa už poctivo a na hranici síl bojuje o Gagarinov pohár, kde zostali už len štyri najlepšie tímy. Favoritom na zisk cennej trofeje je určite hviezdami nabitý Petrohrad, ktorý má vo svojom tíme také mená ako Kovalčuk alebo Dacjuk a zatiaľ to tak aj vyzerá, že sa predstavia vo finále, keďže proti Lokomotivu vedú 2:0 na zápasy.

Hoci má tím teda neskutočnú útočnú silu, môže sa spoľahnúť aj na výborných brankárov. Jedným z nich je fínsky gólman Mikko Koskinen, ktorý sa v drese Petrohradu rok čo rok premení v playoff na stenu a súperi absolútne nevedia, ako ho prekonať. Dva roky dozadu mal v playoff úspešnosť zákrokov 93,6 percent, rok dozadu dokonca 94,9, no a tento rok je to zatiaľ 93,8 percenta úspešných zákrokov. Svoje kvality predviedol aj v poslednom zápase, kedy sa už zdalo, že nemá šancu, no on vytiahol zákrok sezóny.

Domov
Zdieľať
Diskusia