Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2017, 9:00
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Stačí predstierať, že si celebrita a dostaneš sa na každý večierok. Ak máš pri sebe bodyguarda, uveria ti aj to, že si pracoval s Bieberom

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

V dnešnom svete sa ako celebrita dostaneš hocikam.

Život celebrity nie je vždy jednoduchý, pretože so slávou prichádza aj strata veľkej časti súkromia. Na druhej strane, známe osobnosti vedia žiť svoj život vo svetlách reflektorov na vysokej nohe, keď si nechávajú platiť za všetko od prítomnosti na večierkoch až po reklamu na sociálnych sieťach. Internetový tvorca Markian si síce nešiel vybaviť sponzorskú zmluvu, ale vo svojom sociálnom experimente to premyslel celkom šikovne, keď si so sebou zobral kamaráta oblečeného v obleku, aby sa tváril ako jeho bodyguard a ďalší kamaráti okolo neho pobehovali s fotoaparátmi, čím chcel docieliť ilúziu, že ide o známu osobnosť. Vybral si identitu tanečníka Iana Eastwooda, ktorý si v minulosti skúsil spoluprácu napríklad s Justinom Bieberom a ako už sám uvidíš, cesta na súkromný večierok prebiehala oveľa jednoduchšie, než by si človek mohol myslieť. Stačilo sa usmievať, mať na hlave kapucňu a odrazu sa Markian dostal kamkoľvek a v každom momente sa okolo neho dokonca točilo niekoľko krásnych slečien, takže svoj experiment definitívne považoval za úspešný.

Domov
Zdieľať
Diskusia