Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2017, 11:50
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Magazín Vogue ju zaradil medzi najsexi brazílske modelky a Cindy Mello by rozhodne nemala ujsť ani tvojej pozornosti

REFRESHER BRAZÍLIA KRÁSA
Uložiť Uložené

Jej prezývka je „Bambi“ a pri pohľade na ňu pochopíš, prečo je tomu tak.

Dnes sa pozrieme na ďalšiu peknú tváričku zo sveta ženského modelingu, a je ňou 22-ročná rodáčka z krajiny plnej krásnych žien - Brazílie. Jej meno je Cindy Mello, narodila sa 2. marca 1995 v jednom z najväčších brazílskych miest Porto Alegre a v súčasnosti svoj život trávi rovnako ako väčšina jej kolegýň v New Yorku. New York je pre modeling ako stvorený, no keďže konkurencia je obrovská, Cindy sa zatiaľ nepodarilo docieliť úplne všetky méty, ktoré má na svojom pracovnom zozname.

Ako uviedla v rozhovore pre GQ Magazine, svoje dni trávi behaním po kastingoch a tým, čo je príznačné pre jej krajanky ako Adriana Lima či Alessandra Ambrosio, a teda fotením editoriálov a kampaní. Počas voľnej chvíle si najradšej oddýchne pri dobrom filme alebo na pláži, a ak sa jej podarí ukoristiť si niekoľko dní len a len pre seba, jej kroky vedú do Brazílie za rodinou, ktorú považuje za to najcennejšie vo svojom živote. Takto to u nej vyzerá už dobrých šesť rokov, odkedy bola v roku 2011 objavená a vyslaná na svoje prvé fotenie. Práve v tomto období sa zmenili jej sny a namiesto štúdia psychológie sa vydala po úplne iných chodníčkoch.

Odporúčané
Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) 19. apríla 2024, 9:30

Od podpisu zmluvy s modelingovou agentúrou Ford Models stihla stránky a titulku pre magazín Maxim, ďalej to bol Harper's Bazaar US, Sports Illustrated, C-Heads Magazine, GQ Magazine, kampane a pravidelné fotenia pre anglický brand Missguided, AX Paris, Agent Provocateur a za svoj najväčší úspech považuje kampaň pre Adidas. Táto 174 centimetrov vysoká kráska neunikla ani magazínu Vogue, ktorý ju zaradil medzi šesť najsexi brazílskych modeliek úradujúcich v aktuálnom roku 2017.

Ako uviedla v jednom z mnohých rozhovorov, jej najbláznivejším pracovným zážitkom bolo fotenie spodnej bielizne v pätnásťstupňových mrazoch a my by sme sa neurazili, ak by sme raz Cindy videli ako jednu z VS anjelíc. Celkom by sa tam hodila. Čo myslíte?

Domov
Zdieľať
Diskusia