Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2017, 10:12
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Mladý Američan chce vyzerať ako mimozemšťan. Najbližšie si nechá odstrániť genitálie

ZAUJÍMAVOSTI AMERIKA LGBT+
Uložiť Uložené

Vinny už má za sebou 110 plastických zákrokov.

Keď som bol malý, povedali mi, že sa môžem stať čímkoľvek len budem chcieť. Tak som sa stal mimozemšťanom. Asi takéto posmešky kolujú okolo 22-ročného Američana z Los Angeles s menom Winny Ohh. Živí sa ako vizážista, no on sám sa už na človeka výzorom takmer ani nepodobá. Je presvedčený, že nie je mužom ani ženou, tak sa chce stať bezpohlavnou bytosťou. Podľa jeho slov bude vo finále vyzerať ako mimozemšťan. Tvrdí, že nepotrebuje ani ženské, ani mužské pohlavné orgány - chce, aby jeho výzor odrážal aj jeho vnútro a do svojej premeny investoval už vyše 50-tisíc eur. 

 

Winny absolvoval už neuveriteľných 110 zákrokov. 25 tvárových pealingov, vpichnutie botoxu pod oko, 5 úprav nosa, 5 ďalších botoxových zákrokov. K tomu 25 výplní vrások a pier, dve výplne obočia, 12 výplní brady a 35 laserových zákrokov a na rade je odstránenie genitálii, bradaviek a pupku. Sám o sebe tvrdí, že už vyzerá ako z Marsu. Líči sa a používa obrovské čierne šošovky, ktoré považuje za oči zvieraťa. Čoskoro sa zúčastní hollywoodskej reality show, ktorá podľa neho dokáže presláviť ľudí aj inak než len vďaka ich kráse. Takto chce spropagovať seba aj na poli modelingu, kedže verí, že aj takto pretovrené telo si nájde svoj trh. Aj keď ho mnohí urážaujú, pre viacerých je inšpiráciou, nevynímajúc ani rodičov. Často mu vraj hovoria, že ho obdivujú, ako dokáže vystúpiť z davu. Má byť inšpiráciou pre deti, že nie je zlé nikam nepatriť. Čo si o takýchto zákrokoch myslíš ty?

 

 

Anketa:
Je to příliš?
Rozhodně je.
Ať si dělá, co chce.
Rozhodně je.
57 %
3088 Hlasov
Ať si dělá, co chce.
43 %
2371 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia