Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2017, 11:05
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ani obrovská sláva Cristianovi Ronaldovi nepomohla v tom, aby len tak získal Bugatti Chiron. Futbalová hviezda propaguje pekelný stroj v novej reklame

ZAUJÍMAVOSTI BUGATTI
Uložiť Uložené

Exkluzívna značka stavila v novej kampani na Cristiana.

Je zrejme najpopulárnejším futbalistom na celom svete a jeho meno mu každoročne vynesie desiatky miliónov eur, ale kto by si bol pomyslel, že Cristiano Ronaldo je aj fenomenálny vodič? Samozrejme, nevieme ohodnotiť jeho šoférske schopnosti, avšak nová reklama od Bugatti chce ľudí presvedčiť, že Ronaldo je nielenže skvelým vodičom, ale nové Bugatti Chiron je dokonca príliš exkluzívne aj pre hviezdu jeho formátu.

V zaujímavom spote Ronaldo stojí vo svojej garáži plnej luxusných áut, ktorých by si mohol v priebehu týždňa kúpiť ešte aj ďalších sto, lenže Portugalčana prichádza prekvapiť testovací jazdec Bugatti a rovno mu odovzdáva kľúče od auta, aby si futbalista mohol zajazdiť na trati. Samotný Ronaldo určite za volantom pri natáčaní na trati nesedel, no aj napriek tomu si jazdu očividne užil a napokon zostal mierne prekvapený, keď zistil, že aj on si bude musieť zavolať do Bugatti a objednať si nový Chiron ako bežný zákazník, pretože jeho veľké meno to samé zariadiť nedokáže. A nemyslíš si, že zvuk pri zatváraní dverí znie príliš obyčajne?  

Domov
Zdieľať
Diskusia