Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2017, 20:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ, Dame, Kali a Majself sú súčasťou obrovskej spolupráce na Plexovej skladbe Pomoc, ktorá ležala rok v šuflíku

HUDBA DMS KALI MAJSELF
Uložiť Uložené

Druhý singel z chystaného albumu Nočné mory prináša aj množstvo hostí a lyric video.

Rok 2017 nám prinesie množstvo slovenských rapových počinov a medzi nimi aj dva zo stajne Neni Problem, pričom o jeden sa postará Majself a o ten druhý zasa Plexo. Obaja sa rapu už nejaký ten rok venujú a majú za sebou aj zopár projektov, takže približne vieme, čo môžeme očakávať. Druhý menovaný dnes zároveň predstavuje ďalší singel zo svojho albumu, ktorý bude niesť titul Nočné Mory a medzi fanúšikov by sa mal dostať približne v máji.

Novinka dostáva názov Pomoc a okrem samotného autora sa na nej objavujú aj chalani z DMS, Majself a Kali, čo pre nás samozrejme nie je prekvapením, keďže všetci títo interpreti už majú zopár spoločných vecí za sebou. Zaujímavosťou je, že skladba vznika už pred zopár dlhými mesiacmi a pôvodne mala vyjsť ako singel v minulom roku bez Kaliho, avšak nakoniec dostávame verziu plnú hostí a až teraz. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postaral dvorný Mugis a vy si teraz môžete vychutnať výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia