Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2017, 18:36
Čas čítania 0:00
damnthat

Vďaka nim aj zabudneš, aké má byť počasie. Tieto rosničky rozjasňujú televízne obrazovky po celom svete

REFRESHER
Uložiť Uložené

Televízie vedia, ako prilákať divákov.

 Ak chce človek pracovať v televízii a byť každý deň na očiach tisícom, ak nie miliónom divákov, mal by byť aspoň trošku sympatický. Nikto sa predsa počas večerných správ nechce pozerať na nasrdeného moderátora, ktorý sa tvári, akoby v tom kresle pred čítačkou ani sedieť nechcel. Našťastie, televízie vedia, čo na divákov platí, a preto je už akýmsi zvykom, že predpovede počasia moderujú mladé a sympatické slečny. A týchto desať patrí k tomu najlepšiemu, čo môžeme na obrazovke vidieť. A to vrátane slovenskej účasti.

Magda Palimariu

Ako prvú tu máme zástupkyňu Rumunska v podobe Magdy. Tá sa okrem moderovania predpovede počasia venuje aj modelingu, a tak televízia spravila určite dobrý krok, keď ju obsadili. Okrem toho má aj svoj blog, kde píše o svojom živote, zážitkoch, výletoch či móde.

Sonya Hill

Mexický temperament nájdeme u Sonyi Hill, ktorá vyrastala ako v americkom Texase, tak aj v mexickom Nuevo Leon. Okrem predpovedí počasia sa aj často ocitá pred objektívom fotoaparátu, fotí kalendáre a podobne. Taktiež má rada cestovanie, dobrodružstvá, módu a fitness.

Jackie Johnson

Ďalej tu máme Jackie Johnson z Kalifornie. Tá študovala na University of South Alabama, kde sa zameriavala na meteorológiu, no okrem toho štúdium skúsila aj na ďalšej univerzite, po ktorej absolvovaní mala titul zo žurnalistiky. Nakoniec teda skončila ako rosnička, no mnohé ďalšie ponuky sa jej vďaka výzoru len tak hrnú.

Vania Manzano

Mexiko tu má aj svoju ďalšiu zástupkyňu, a to vďaka Vanii Manzano, ktorú nájdeme moderovať počasie na Azteca TV. Okrem toho je aj modelkou a herečkou, z jej profilu na Instagramu je taktiež vidieť, že miluje futbal a zdravý životný štýl, keď na sebe poriadne maká v posilke.

Sian Welby

A dočkalo sa aj Anglicko vďaka Sian Welby. Narozdiel od jej kolegýň z tohto článku je však jej predpoveď počasia komediálne orientovaná a do svojich predpovedí zvykne zakomponovať mnohé narážky napríklad na známe filmy, či už teda Batman v Superman alebo Star Wars.

Sandra Ryncarz

Neskôr tu budeme mať aj zástupkyňu ako Slovenskej, tak aj Českej republiky, no najskôr si dáme aj niekoho od našich severných susedov. Tým niekým je Sandra Ryncarz z Varšavy, ktorá rozžiaruje poľské obrazovky, no momentálne sa poctivo stará o svoje krásne dieťa.

Lenka Vavrinčíková

A máme tu konečne aj našu zástupkyňu. Nie je ňou nik iný ako obľúbená Lenka Vavrinčíková. Vysokoškolské štúdium ukončila v roku 2011 na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre, v odbore žurnalistika. V Markíze začala pracovať už počas štúdia na vysokej škole v rámci redakčnej praxe v redakcii v Telerána. Neskôr úspešne absolvovala kamerové skúšky a stala sa moderátorkou relácie Počasie. Sympatie divákov si získala hlavne účasťou v šou Tvoja tvár znie povedome.

Lluvia Carrillo

Mexiko po tretíkrát. Rosničky z tejto krajiny však naozaj stoja za to a nič sa s tým nedá robiť, jednoducho si tu zaslúžia byť. Aj Lluvia podobne ako jej kolegyne z krajiny miluje futbal a môže za to hlavne fakt, že po jej boku nájdeme futbalistu hrajúceho za populárny klub Tigres.  

Yanet Garcia 

A prišiel konečne rad aj na najznámejšiu rosničku na svete. Mimoriadne sympatická slečna sa volá Yanet Garcia a pracuje pre mexickú televíznu stanicu Televisa Monterrey. Stačilo, aby na tejto pozícii bola pár mesiacov a hneď si správy o počasí postupom času začali v spomínanej televízii získavať takú vysokú sledovanosť, že kompetentní iba zúfalo prezerali čísla a štatistiky, rozmýšľajúc nad tým, čo to môže spôsobovať. Všetko mali pritom celý čas priamo pred očami, veď stačí jeden zvodný pohľad Yanet a mužské publikum pri televíznych obrazovkách by v tej chvíli odprisahalo aj to, že bude na druhý deň snežiť.

Tereza Jandová

No a keď sme tu teda mali aj našu slovenskú zástupkyňu, rozhodli sme sa zaradiť aj kolegyňu od našich českých bratov. Tou sa stala Tereza Jandová, alebo teda kedysi za slobodna Juščíková, no a moderuje počasie na televízii Nova. 

 

Anketa:
Ktorá rosnička ťa zaujala najviac?
Magda Palimariu
Sonya Hill
Jackie Johnson
Vania Manzano
Sian Welby
Sandra Ryncarz
Lenka Vavrinčíková
Yanet Garcia
Tereza Jandová
Magda Palimariu
2 %
121 Hlasov
Sonya Hill
1 %
74 Hlasov
Jackie Johnson
1 %
69 Hlasov
Vania Manzano
1 %
50 Hlasov
Sian Welby
3 %
152 Hlasov
Sandra Ryncarz
7 %
361 Hlasov
Lenka Vavrinčíková
31 %
1644 Hlasov
Yanet Garcia
48 %
2546 Hlasov
Tereza Jandová
6 %
307 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia