Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2016, 19:30
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Tvorenie videí jej vynieslo luxusné auto. Len 18-ročná česká YouTuberka dostala zadarmo novučičké BMW v hodnote 50-tisíc eur

ZAUJÍMAVOSTI BMW ČESKO
Uložiť Uložené

Darček obrovskej hodnoty od BMW ju dojal k slzám.

18-ročnej českej youtuberke Carrie Kirsten, známej najmä pre bulvárom dookola omieľanú kauzu s nahými fotkami, sa splnil životný sen! Stala sa tvárou značky BMW Invelt a ak sa pýtaš, čo za to môže dostať, radšej sa usaď. Youtuberka totiž dostala rovno auto! A to úplne nové BMW X1. Carrie vyhlásila, že bavoráky sú jej srdcovkou a rozhodne jej nie je jedno, čím sa povezie - autá sú totiž celý jej život. Z odovzdávania nového miláčika nám priniesla rovno aj nové video a s čistým svedomím o ňom môžeme povedať, že je skutočne dojemné.

Ku koncu videa sa ešte dozvedáme, že prekonala hranicu 200 000 odberateľov, a tak sa aj my pripájame ku gratulácii. Za svoju YouTube kariéru, ktorú začala v marci 2014 natočila aj hudobný klip Irreplaceable, s ktorým už dávno prekonala milión zhliadnutí. Na jej kanáli nájdeš obsah podľa očakávania - množstvo ask videí, cestovateľských vlogov, tipov či príbehov.

Mimochodom, na YouTube sa zjavilo aj video pozerajúce sa na vec z druhej stránky. Stojí za ním kontroverzný Danny z TVTwixx, ktorému BMW Invelt taktiež zaslal ponuku. Ten však s bizarnými podmienkami nesúhlasil a spoluprácu odmietol - smiešne podmienky opísal vo videu.

Tvorenie videí jej vynieslo luxusné auto. Len 18-ročná česká YouTuberka dostala zadarmo novučičké BMW v hodnote 50-tisíc eur
Zdroj: YouTube
Domov
Zdieľať
Diskusia