Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2016, 10:29
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Hru PAC-MAN si zahráme už aj v aplikácii Facebook Messenger. Aktualizácia prináša novinku Instant Games

TECH FACEBOOK HRY
Uložiť Uložené

Instantné hry priamo v obľúbenej appke.

Keďže sa všetky skryté hry pre Messenger stretli s nemalým úspechom, Facebook usúdil, že tejto populárnej komunikačnej aplikácii pre mobilné zariadenia napevno integruje nie jeden, dva a ani štyri tituly, ale rovno komplexnú hernú funkcionalitu, kde bude na výber z viac ako slušného množstva herných titulov vrátane legendárneho PAC-MANa. Novinku na krátenie nudy prinesie nadchádzajúci aktualizačný balíček. Ten sa od dnešného dňa začal šíriť vo vlnách, čiže postupne do 30 krajín. Prvé sú na rade najdôležitejšie spotrebiteľské trhy ako Spojené štáty americké alebo západná Európa, ktoré ho dostanú už niekedy počas najbližších dní.

Hru PAC-MAN si zahráme už aj v aplikácii Facebook Messenger. Aktualizácia prináša novinku Instant Games
Zdroj: newsroom.fb.com

Funkcionalita Instant Games nám umožní priamo v používateľskom prostrední Messengeru zapnúť a, samozrejme, aj hrať niektorú z dostupných hier (niečo v štýle vlastného virtuálneho obchodu), kde by nemalo chýbať ani Words With Friends, Space Invaders či Arkanoid, píše web PhoneArena. Užitočnú novinku si však užijú iba majitelia smartfónov bežiacich na novších verziách operačného systému Android a iOS od Applu. Konkrétnejšie čísla zatiaľ nie sú známe.

Funkcionalita zahŕňa okrem iného i rebríček najlepších hráčov, skupinové chatovacie okná a taktiež možnosť kedykoľvek vyzvať priateľa na súboj, takže tu opäť máme staré dobré ICQ, avšak vo výrazne modernejšej podobe. Po príchode a inštalácii aktualizačného balíčka stačí potom iba stlačiť nové tlačidlo s obrázkom herného ovládača priamo pod otvorenou konverzáciou. Na rovnakom mieste nájdeme okamžitý prístup k fotoaparátu, galérii zariadenia alebo bohatej databáze plnej GIF obrázkov.

Hru PAC-MAN si zahráme už aj v aplikácii Facebook Messenger. Aktualizácia prináša novinku Instant Games
Zdroj: newsroom.fb.com
Domov
Zdieľať
Diskusia