Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2016, 15:28
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Batman a Deathstroke si idú po krku v parádnej fanúšikovskej upútavke

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zručne namiešaný trailer od fanúšikov pre fanúšikov.

Nedávno bolo oznámené, že hlavným nepriateľom Batmana v jeho sólovke bude obávaný asassinn Deathstroke. Pre tých, ktorí si už teraz od nervozity hryzú nechty od nedočkavosti, tu teraz máme malú, ale potešujúcu chuťovku: Fanúšikovský trailer, ktorý by svojou kvalitou mohol pokojne stáť po boku oficiálnych ukážok.

Tvorcovia sa naozaj vyhrali, použili zábery z rôznych zdrojov (filmov, videohier), celé to okorenili osudovou hudbou a pasujúcim strihom a odrazu tu máme parádne našliapaný trailer. Ten sa zároveň nespolieha len na efektné zábery a prestrihy, ale obsahuje aj náznak príbehu, ktorý by sa v pripravovanom Batmanovi mohol odohrávať.

Deathstroke tu vystupuje nielen ako stroj na zabíjanie, ale aj ako schopný manipulátor, ktorému sa podarí z Batmana urobiť v očiach verejnosti nebezpečného kriminálnika. Pokiaľ si tento fakt zasadíme do kontextu toho, ako sa Batman správal v Batman v Superman, rozhodne sa nejedná o hlúpy nápad. Na oficiálne upútavky si ešte počkáme: Ben Affleck momentálne finišuje so scenárom a konkrétny dátum premiéry je zatiaľ vo hviezdach. Ak však všetko dobre pôjde, Batman dorazí na plátna kín niekedy v roku 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia