Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2016, 21:27
Čas čítania 0:00
Jakub P.

The Weekndov nádherný hlas dopĺňa osobitú elektronickú produkciu na singli Wild Love

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Producent Cashmere Cat sa zaskvel a na singli z jeho pripravovaného albumu Wild Love doručil vydarený inštrumentál, ktorý ešte okrášlili The Weeknd a Francis and the Lights.

Nórsky producent Cashmere Cat, ktorého inštrumentály sa objavili napríklad aj na Kanyeho The Life of Pablo, chystá svoj debutový album a vďaka sociálnym sieťam už dlhšie vieme, že na ňom spolupracuje s The Weekndom. Ten včera na Instagrame uverejnil ukážku onej kolaborácie, ktorú dnes dostávame v plnej verzii. Volá sa Wild Love, pričom rovnaký názov nesie samotný projekt Cashmere Cata. Okrem Abela na ňu svojimi upravenými vokálmi prispelo i zoskupenie Francis and the Lights. 

Rozsah slov, ktoré autor dosky Beauty Behind the Madness na Wild Love spieva, nie je zrovna extra veľký, no opakované love nám bohate stačí, keďže znie v podaní Abelovho nádherného hlasu vskutku krásne. Atmosféru taktiež dotvára elektronická produkcia od Cashmere Cata, ktorú musíme vyzdvihnúť. V tomto prípade ide naozaj skôr o to, ako táto pieseň znie, než o to, čo obsahuje po textovej stránke. Veď si ju vypočuj nižšie a uvidíš sám. The Weeknd popri práci s Cashmere Cateom stíha i štúdiové stretnutie s Daft Punkom, čo znamená, že pravdepodobne robí na ďalšom albume. 


Pre viac informácií zo sveta urban music sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia