Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2016, 14:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nadržané párky sa rozhodli bojovať proti ľuďom v novej upútavke šialenej animovanej komédie Sausage Party

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalšie skvelé video prezentujúce humor Sausage Party. Očakávaná čierna komédia v animovanom spracovaní dorazí už o mesiac.

Presne mesiac nás delí od vytúženej premiéry prvého animovaného filmu, kompletne spracovanom počítačmi s nálepkou R, teda Rated. Ide o Sausage Party a zatiaľ čo poznáme mnoho ázijských animákov pre dospelých, Sausage Party dostalo označenie prvej animovanej snímky kvôli štýlu animácie a technológie. V podstate je to však jedno. Hlavné je, že sa už čoskoro dočkáme a humor Setha Rogena zase raz uvidíme na striebornom plátne. Snímku distribuuje Itafilm, ktorý nás potešil skvelou správou. Dabingu sa nedočkáme, pôjdeme na ostro s titulkami, čo poteší každého z nás. Rozprávky sa dabujú hlavne kvôli malým deťom, no tie v tomto prípade do sály, dúfame, nezavítajú. Mohli by byť dosť šokované, asi ako deti v USA, ktorým bol pred Hľadá sa Dory pustený práve trailer pre Sausage Party. Rodičia určite veľmi nadšení neboli. 

Sausage party je R-ko, avšak len o chlp. Ratingová agentúra MPAA sa totiž prikláňala k NC-17 (podobný problém malo Grimsby, hádajte, kvôli akým scénam). Isté je, že to bude brutálne, nechutné, vulgárne a dočkáme sa mnohých nevhodných vtipov. Pár ľudí už videlo nedokončenú verziu na festivale SXSF a podľa ohlasov sme v traileroch vlastne ešte nič extrémne nevideli. Môžeme teda dúfať, že to bude ešte zvrátenejšie? Dej hovorí o rôznych druhov jedál v supermarkete, ktoré si myslia, že tým, že si ich ľudia vyberú, sa im splnia všetky ich sny. Až v kuchyni si uvedomujú, čo sa s nimi vlastne stane. Boj o holý život môže začať. 

Hlasy nahrajú postavičkám herci ako Edward Norton, Kristen Wiig, Jonah Hill, Salma Hayek, James Franco, Seth Rogen či Paul Rudd. Režírujú Greg Tiernan (seriálové epizódy Thomas and his Friends) a Conrad Vernon (Shrek 2, Monštrá vs Votrelci, Madagaskar 3). Premiéra Sausage Party, na slovensku pod názvom Buchty a klobásy, je stanovená na 12. august. Stopáž činí len niečo cez hodinu a dvadsať minút, čo môže značiť, že sa tvorcovia zamerali na hlavný príbeh a snáď sa teda nedočkáme žiadnej zbytočnej vaty. Ako na vás doterajšie zábery pôsobia? Zájdete do kina?

Nadržané párky sa rozhodli bojovať proti ľuďom v novej upútavke šialenej animovanej komédie Sausage Party
Zdroj: Sony Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia