Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2016, 13:58
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Jeden z najúspešnejších DJov sveta Mark Knight sa opäť predstaví na bratislavskom Wakelake

HUDBA
Uložiť Uložené

Pretože pri tomto DJovi jedenkrát nestačí.

Ak si milovníkom kvalitnej tanečnej hudby, určite si do kalendára poznač dátum sobota 16.júla, 21:00. Presne v tento večer sa na bratislavskom Wakelake opäť predstaví Mark Knight, ktorý sem zavíta už po druhýkrát, keďže pri tomto DJ určite raz nestačí. Mark je jeden z najúspešnejších DJov a producentov na planéte, zodpovedný za tie najväčšie párty hity poslednej dekády. Jeho vlastný label “Toolroom Records” sa rýchlo stal vlajkovou loďou ako obľúbený brand reprezentujúci tanečnú hudbu s predajom cez úctyhodných 3 milióny hitov

Jeden z najúspešnejších DJov sveta Mark Knight sa opäť predstaví na bratislavskom Wakelake

Jeho tracky ako “Man With The Red Face (feat. Funkagenda), Beautiful World (feat. Tiesto), Downpipe (feat. Underworld), a práca na multi-platinovom albume “The End” od Black Eyed Peas ho robia párty ikonou.  Popri uvední do siene slávy Radio 1 aktívne pôsobil na Toolroom Radio s viac ako 13,5 mil. poslucháčov a zabával ľudí v legendárnych kluboch Space Ibiza a Amnesia. Mark Knight nepochybne patrí medzi svetovú špičku, nakoľko vystúpil  na tých najznámejších festivaloch ako je Ultra Music Festival Miami, Space Ibiza a Sensation White. Teraz už po druhýkrát priniesie svoje tanečné beaty na bratislavské Zlaté Piesky, kde pred dvoma rokmi roztancoval celý Wakelake a v každom zanechal nezabudnuteľný zážitok.

Jeden z najúspešnejších DJov sveta Mark Knight sa opäť predstaví na bratislavskom Wakelake

Inak tomu nebude ani toto leto, konkrétne už túto sobotu o deviatej večer. Ak ešte nemáš svoj lístok, môžeš to napraviť tu. Pre všetky ďalšie informácie ti odporúčame sledovať oficiálny event na Facebooku. Zároveň sleduj aj náš Refresher Instagram, kde čoskoro zverejníme súťaž o lístky na tento veľký letný tanečný žúr. Tak čo, vidíme sa? 

Späť
Zdieľať
Diskusia