Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2016, 19:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C predstavuje remix na skladbu Peroxid a oznamuje, kedy by sme sa mohli dočkať jeho prvého sóla

HUDBA FOBIA KID PIL C
Uložiť Uložené

Fobia Kid, OTIS, Mega M a P.A.T. sú hostia, ktorí doplnili do minuloročného singlu svoje slohy.

Tempo vydávania skladieb u slovenských interpretov naberá čoraz viac na obrátkach, a tak si dnes predstavíme ďalšiu vec, tentokrát zo stajne Comebackgangu. Chalani už dávnejšie rozbehli po minuloročnom úspechu koncept s názvom CBG štvrtky, ktoré tentokrát patrili Fobiovi. Prostredníctvom nich sme mali možnosť počuť až štyri novinky a po malej prestávke je tu ďalšia, tentokrát však v podobe remixu na veľmi dobre známu záležitosť Peroxid, ktorej autorom je práve kolega z crew, Pil C. Ten sa rozhodol na rozšírenu verziu pôvodnej skladby zavolať aj ďalšie známe a možno pre niekoho aj menej známe mená.

Okrem Otisa z H16 a spomínaného Fobiu doručil slohu aj Mega M a Pouličný Autor Tónov, o ktorých budeme počuť pravdepodobne ešte veľmi veľa, dôkazom čoho sú napríklad aj ich živé vystúpenia počas posledného víkendu na Hip Hop Žije. Ešte predtým, ako prejdeme k samotnej skladbe, tu pre teba máme dve zásadné informácie, ktoré už snáď môžeme prezradiť. Niekedy v priebehu októbra/novembra sa podľa všekého dočkáme Pil C-ho prvého sólového počinu a pre tých nedočkavých - už čoskoro môžete očakávať aj novinku Do to kedy dal, ktorej autori sú ti už snád veľmi dobre známi. A ak nie, tak napovieme. To sú tí dvaja, čo sa prechádzajú po scéne a vidia...

Domov
Zdieľať
Diskusia