Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2016, 17:22
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Nahý Conor McGregor sa postavil pred objektív a dokázal, že mu to ide dobre nielen v ringu

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pristane mu to, čo poviete?

27-ročný Conor McGregor, ktorý je fanúšikom bojových športov iste známy z jeho zápolenia v rámci UFC, sa okrem športovej činnosti nechal zlákať aj pred objektív fotoaparátu, aby sa v rámci ESPN Magazine Body Issue 2016 dostal na jeho titulku, navyše úplne nahý. Zaradil sa tak do spoločnosti športovcov, akými sú, napríklad, MVP uplynulého Superbowlu, hráča amerického futbalu Von Millera z Denver Broncos či basketbalistu najvyššej zámorskej súťaže NBA Dwayna Wadea z Miami Heat. 

V rámci sprievodného rozhovoru sa Conor rozhovoril o svojich športových ambíciách, vzhľadom ku ktorým vyslovil aj niekoľko zaujímavých výrokov. Okrem iného vyhlásil, že ak by si bol zvolil box pred MMA, výkonnostne by sa neustále preťahoval s Floydom Mayweatherom. ,,Som v hre, v ktorej sa venujem množstvu disciplín. Venujem sa boxu, taekwondu, jiu-jitsu, wrestlingu aj karate. Na jednu hru je toho príliš veľa. Keby som sa venoval len boxu, bol by to pre moje ramená veľký oddych. 

 

Na Mayweatherove konto sa vyjadril pomerne posmešne. Vyhlásil, že Floyd nie je reálnym bitkárom, je jednoducho iba boxerom, a nikým viac. ,,Veľa ľudí, ktorí sa venujú iba jednej disciplíne, klamú samých seba. Ak sa venujete iba jednému, neviete sa biť naplno. Je to limitujúce. Nie je to uzavretý kruh. Obávate sa všetkého ostatného. Ale my trénujeme všetko." V tomto prípade neide o prvý mediálnym konflikt medzi týmito dvoma športovcami. Už začiatkom mája sa začalo hovoriť o možnom súboji v Las Vegas, no zatiaľ bez bližších podrobností. 

Domov
Zdieľať
Diskusia