Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2016, 22:29
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Drake prišiel o 60-tisíc dolárov kvôli finále NBA. Prehral stávku s Frenchom Montanom o tom, kto vyhrá

ZAUJÍMAVOSTI DRAKE LEBRON JAMES NBA
Uložiť Uložené

Niekto sa stavuje o 10 eur, niekto o 60-tisíc dolárov.

Kto sa stal šampiónom NBA v tejto sezóne, už vieme. Cleveland Cavaliers vedení LeBronom otočili stav finálovej série z 1:3 na 4:3 a porazili tak Golden State Warriors, na ktorých čele stál Stephen Curry. Keď bolo známe, kto sa proti sebe vo finále najprestížnejšej basketbalovej súťaže postaví, mnohí ľudia sa odhodlali tipnúť si víťaza, prípadne na niekoho staviť. Výnimkou neboli ani dvaja raperi - French Montana a Drake, ktorí sa stavili o to, kto vyhrá. Prvý menovaný veril basketbalistom z Clevelandu, pričom Aubrey to videl skôr na ich protihráčov. A čo bolo predmetom ich stávky? Isteže, boli to peniaze, konkrétne veľa peňazí v celkovej sume 60-tisíc dolárov. 

Tie teraz musí Drizzy Frenchovi dať, avšak, vzhľadom na to, že jeho album VIEWS už niekoľko týždňov v rade dominuje rebríčkom, to preňho pravdepodobne nebude žiadny problém. Od tejto dvojice mimochodom aktuálne očakávame dve veci a to song, ktorý nahrávali ešte v máji a znel celkom chytľavo a videoklip z Dominikánskej republiky na skladbu No Shopping z dosky od Montanu s názvom Mac & Cheese 4. Tak či onak, French môže ďakovať LeBronovi a jeho spoluhráčom za pekný balík. 

Odporúčané
Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? 15. apríla 2024, 16:00

#FrenchMontana won a $60,000 bet from #Drake that the Cavs would win the #NBAFinals

Video uverejnené používateľom BeefALERT (@beefalert),

Pre viac informacií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia