Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2016, 19:53
Čas čítania 0:00
Peter L.

Démon mníšky z hororu V zajatí démonov 2 sa pravdepodobne dočká vlastného spin-off filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Stáva sa James Wan Kevinom Feigem The Conjuring univerza?

Po enormne úspešnom otváracom víkende pre The Conjuring 2 v kinách sa na povrch začali predierať chýry o plánovanom spin-offe. O tom, že sa niečo podobné plánuje, sa šepkalo už dávnešie. Tvorcovia ale chceli vedieť, ako na nových strašiakov zareaguje obecenstvo. Po zhliadnutí snímky som však tipoval, že štúdio sa zameria na Crooked Mana, no našťastie sa rozhodlo vydať inou cestou. Vyzerá to tak, že sa dočkáme snímky, v ktorej antagonistom bude démonická mníška.

Démon mníšky z hororu V zajatí démonov 2 sa pravdepodobne dočká vlastného spin-off filmu
Zdroj: Warner Bros.

Projekt nesie príznačný názov The Nun. New Line Cinema si už stihlo najať scenáristu Davida Leslieho Johnsona, ktorý aktuálne s Jamesom Wanom spolupracuje na Aquamanovi a má na svedomí nie veľmi podarený Hnev Titanov. Štúdio to pravdepodobne s "Warren Universe" myslí vážne a okrem hlavných filmov, v ktorých hlavné postavy budú Ed a Lorraine, sa po každom pokračovaní dočkáme aj jedného či dvoch spin-offov. Po prvom The Conjuring sme tu mali slabučkú Annabelle, na ktorej pokračovaní sa momentálne pracuje. Zastrešiť ho má David F. Sandberg, ktorého celovečerný režijný debut, Lights Out, sa dostane do kín už koncom júla a vyzerá to tak, že James Wan Sandbergovi naozaj verí. Myslíte si, že podobné spin-offy majú význam, alebo sa len snažia vytiahnuť peniaze z divákov? 

Domov
Zdieľať
Diskusia