Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2016, 22:20
Čas čítania 0:00
Tibor P.

FIFA 17 bude bohatšia o príbehový režim. Vychutnajte si prvý trailer

TECH FIFA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia elektronického futbalu sa už nevedia dočkať.

Fanúšikovia futbalu chrochtajú blahom - počas najbližšieho mesiaca dostanú takmer denne pravidelnú niekoľkozápasovú porciu kvalitného európskeho futbalu. No v Electronic Arts zjavne nezabúdajú ani na fanúšikov elektronického futbalu. Rok čo rok sa k nám dostáva novšia verzia jedného z ich vlajkových produktov, hry FIFA. Každoročne pribúdajú aktualizované súpisky, lepšie reakcie hráčov, v minulom roku dokonca ženský futbal, poväčšine sa ale jedná skôr o kozmetické úpravy. No zdá sa, že vydanie s označením 17 prinesie oveľa zjavnejšie zmeny. 

EA Sports už dávnejšie potvrdilo, že dôjde k postupnému prechodu na tzv. Frostbite engine, ktorý nezasiahne len FIFU, ale aj ostatné športové hry z dielne herného giganta. Teraz prichádzajú s ďalšou, síce nečakanou, ale o to príjemnejšou novinkou. FIFA 17 ponúkne príbehový režim. Ten ponesie označenie The Journey a vy budete mať príležitosť vžiť sa do hráča Alexa Huntera. Alex má snáď všetko, čím by budúca superhviezda svetového futbalu mala disponovať, no bude to chcieť poriadne zapracovať, aby sa v Premier League presadil v tvrdej konkurencií. V Alexovej postave zažijete prípravu na zápasový debut aj boj o miesto v základnej zostave. V najbližších dňoch sa o tejto novinke, zdá sa, dozvieme viac. Zatiaľ si vychutnajte prvý trailer a šetrite peniažky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia