Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2016, 21:49
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Prvý oficiálny tréning našich futbalových reprezentantov vo francúzskom Vichy sledovali tisícky divákov

ŠPORT FRANCÚZSKO FUTBAL SLOVÁCI VIDEO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Už dlho nie sme žiadnym futbalovým trpaslíkom a fackovacím panákom.

Tak a je to tu. Atmosféra dlho očakávaného prestížneho turnaja EURO 2016, teda majstrovstiev Európy vo futbale, sa už pomaly začína prejavovať. Slovenskí reprezentanti už medzičasom stihli doraziť do francúzskeho kúpeľného mesta Vichy a začať sa naplno venovať blížiacim sa zápasom proti Walesu, Ruskej federácii a silnému Anglicku. Po slávnosti, kedy našich futbalistov srdečne privítal v meste aktuálny primátor aj v slovenčine, došiel na rad prvý oficiálny tréning.

Veľa fanúšikov podobné záležitosti moc neregistruje. Síce tréningy mužstiev rôzneho typu bývajú často otvorené aj pre verejnosť, no štadióny sa ozajstne plnia iba na tých najlepších (napr. pred súbojom Slovensko - Španielsko v minulom roku v kvalifikácii). Po živom vysielaní na facebookovej stránke denníka SME sa mohol nejeden slovenský fanúšik potešiť. Na našich chalanov sa totižto prišli pozrieť celé stovky ľudí! Podľa tvrdení muža za kamerou (alebo skôr smartfónom) ide o návštevu  veľkosti až 2 000 - 3 000 zvedavcov. Síce z poskytnutých záberov sa dá táto skutočnosť iba veľmi ťažko overiť, no snáď si z nás nikto nestrieľal. Ale fakt, že na tréningu bolo rušnejšie ako býva, poprieť nemôžeme.

Za spomenutie stojí aj výrok strojcu videa, ktorý miestnych fanúšikov nazval okrem iného aj ako domorodcov.

Domov
Zdieľať
Diskusia