Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2016, 15:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

10 songov: Čo práve počúva sympatická moderátorka a modelka Soňa Skoncová?

HUDBA
Uložiť Uložené

Dnes tu máme ďalšiu dávku hudobnej inšpirácie, tentokrát od krásnej moderátorky, modelky a blogerky v jednom.

Už v minulých dieloch sme sa stretli s veľmi pozitívnymi reakciami, a to aj vďaka tomu, že čitatelia vnímajú tento jedinečný seriál hlavne ako inšpiráciu, čo bolo v konečnom dôsledku aj naším cieľom. Ak ste si na nás klikli prvýkrát a zatiaľ presne netušíte, o čo ide, tak vám všetko veľmi radi v krátkosti vysvetlíme. Speváčok, raperov či zaujímavých známych osobností sa pýtame jednu veľmi jednoduchú otázku - ktoré skladby im momentálne hrajú načastejšie, či už doma, v prehrávači alebo v aute. Výsledkom je teda desiatka songov, z ktorých pravdepodobne väčšinu poznáte, no aj napriek tomu veríme, že sa nájdu záležitosti, ktoré zaradíte do svojho playlistu.

V dnešnom pokračovaní nám svoj hudobný vkus poodhalí známa tvár z televízie - Sonička Skoncová, ktorej pozícia moderátorky veľmi svedčí. Sme radi, že si na nás našla čas a okrem samotného výberu skladieb, s ktorým sa ja osobne na 90% stotožňujem, pridala aj pár krátkych viet ako odôvodnenie. Poďme sa teda spoločne pozrieť na to, ktoré skladby dokážu krásnu modelku roztancovať. 

10 songov: Čo práve počúva sympatická moderátorka a modelka Soňa Skoncová?

Post Malone - White Iverson

Moja aktuálne najpočúvanejšia skladba. Len pred pár dňami som sa vrátila z Los Angeles a práve White Inverson tam bola zrejme najhrávanejšou, či už čo sa týka rádií alebo ako remix v kluboch. Páči sa mi aj jej klip a celkovo hudba, ktorá vo mne vzbudzuje príjemné pocity. Počula som ju už naozaj nespočentne veľakrát a čudujem sa, že ma ešte stále baví a zrejme ani baviť nikdy neprestane. Dokonca ju už mám aj ako ringtone.
 
Drake ft. Future - Jumpman
Ďalšia chuťovka, skvelá hudba a ešte lepší interpreti. Perfektná skladba do klubov, opäť veľmi obľúbená v LA. Často som si ju tiež púšťala v aute, keďže sa mi totálne do toho mesta hodí.
 
 
Kanye West ft. Chris Brown - Waves
Interpreti, ktorí nemôžu v mojom playliste chýbať. Kanye West len nedávno vydal svoj najnovší počin s názvom The Life of Pablo. Opäť ma nesklamal a na albume sa mi páči veľa skladieb a veľa kvalitných spoluprác, ale keďže mám slabosť na Chrisa Browna, najviac mi k srdcu prirástla práve skladba Waves. Hudba opäť dokonalá a baví ma aj Kanyeho text, ktorý je dosť vtipný a ozaj "náročný" (smiech).
10 songov: Čo práve počúva sympatická moderátorka a modelka Soňa Skoncová?
 
Chris Brown - Back to sleep
Tak, pre mňa je tento spevák fakt TOP. Čo pesnička, to hit! Mala som možnosť ho aj osobne stretnúť v LA a dokonca si s ním zahrať biliard. Prehrala som (smiech). Obdivujem ho ako umelca a okrem toho, že je to mega sympaťák, je to aj kreatívny malý boh. Môžem povedať, že jeho hlas sa mi páči asi najviac zo všetkých. Klip je špeciálne sexi, skutočne si do nich vie vybrať krásne modelky. Určite je treba si ho pozrieť. 
 
Travis Scott - Antidote
Síce už trochu strašia pesnička, ale perfektná. Pre mňa dosť pozitívna záležitosť a vždy, keď ju niekde zahrajú, mám chuť tancovať.
 
Rihanna ft. Drake - Work
Tak, čo k tomu povedať. Rihanna je sama o sebe veľmi sexuálna a dokazuje to opäť zas a znova s týmto jej novým songom. Ona ma proste neprestáva baviť. Zvlášť v tejto spolupráci.
 
Justin Bieber - I'll Show You
Neverila som, že tohto chlapca budem niekedy počúvať, ale jeho najnovší album je naozaj dobrý. Keď vyšiel so skladbami Where are u now či Sorry, bola som skutočne ohromená. V rámci tejto skladby som sa zamilovala hlavne do klipu, ktorý sa natáčal na Islande a možno aj vďaka nemu si značím destináciu medzi krajiny, ktoré musím vo svojom živote určite navštíviť. 
 
Fetty Wap ft. Monty - MY WAY
Čistá Amerika. Už sa asi opakujem, ale toto sú aktuálne pesničky, ktoré počúvam. Budú mi pripomínať kluby v LA, v ktorých hrajú kvalitnú hip-hopovú a R'n'B music. Viete si asi predstaviť, ako sa tam ľudia vedia baviť na podobné skladby. Skrátka som R'n'B girl a takúto hudbu proste milujem.
 
 Dara Rolins - Ver mi
Pretože Dara je proste skvelá. Úžasná žena, z ktorej srší neskutočná energia vždy, keď ju stretnem. Nikdy sa na nič nehrá, jej texty sú skvelé a jej tvorba vždy kráča s dobou. Môžeme byť vďační za to, aké zlato máme už toľko rokov na vrchole pop music v našich končinách (pozn. redakcie: Súhlasíme a Darinku pozdravujeme!).
 
Majk Spirit ft. Anita Soul - Šampuss
Albumy Y som počúvala celé leto a počúvam ich doteraz. Spiritove White Shows so živou kapelou boli geniálne. Na tomto projekte sa mi naozaj páči niekoľko skladieb, a tak vybrať jednu bolo pomerne ťažké. Albumy sa mi páčia ako hudobne, tak aj textovo a za všetky teda vyberám Šampuss pod producentskou taktovkou šikovného Billyho Hollywooda.  
 
Soničke veľmi pekne ďakujeme, že si na nás našla čas a vám za pozornosť. V prípade, že by ste chceli nahliadnuť do jej života o trochu viac, odporúčame sledovať napríklad jej oficiálny instagram, prípadne blog. Dovidenia pri ďalšom pokračovaní, opäť so zaujímavým hosťom.
Domov
Zdieľať
Diskusia