Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2016, 20:21
Čas čítania 0:00
MartinK

Takto znie nočný život v podaní účastníčky SuperStar Barbory Hazuchovej v jej debutovom singli Deň nocou

HUDBA BARBORA HAZUCHOVÁ POP SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Novinka je dôkazom, že slovenský mainstream ešte tak celkom úplne nevymrel.

Finalistka poslednej série SuperStar, Barbora Hazuchová, prekvapila svojich priaznivcov debutovým singlom. V ňom speváčka prináša svoj pohľad na nočný život mladých ľudí. Sama pri tom netají, že v minulosti trávila voľný čas so svojimi priateľmi v bare. Dnes tento čas vymenila za “rušný muzikantský” život. K príjemnej popovej skladbe mladá speváčka predstavila včera aj jednoduchý videoklip. Pozrieť si ho môžete nižšie.

Pieseň s názvom Deň nocou má nielen príjemne chytľavý text, ale aj melódiu a dostane do uší až tak, že sa už odtiaľ len tak ľahko nedostane.Samotný text pomáhal stvoriť úspešný hudobník a textár Martin "Fefe" Žúži, ktorý stojí aj za veľkými hitmi kapely Hex. Hudbu zložila k piesni Barbora sama spolu so svojim klaviristom Marekom Masarikom a neskôr aj kapelou, ktorá celej skladbe dodala svieži živý zvuk, aký už dlho žiadny účastník akejkoľvek speváckej súťaže do vôd slovenskej popmusic nepriniesol.

Takto znie nočný život v podaní účastníčky SuperStar Barbory Hazuchovej v jej debutovom singli Deň nocou

Na výrobe videosinglu sa podieľala trojica šikovných režisérov z továrne značky Moovi. Do dejovej línie videoklipu zakomponovali okrem Bašky a jej kapely aj profesionálnych hercov z banskobystrickej Akadémie umení. Každý z nich sa dokonale zhostil svojej úlohy a tým geniálne dotvorili myšlienku klipu.

Odporúčané
10 najlepších albumov roka 2023 10 najlepších albumov roka 2023 14. decembra 2023, 9:30

Začínajúca speváčka počas denného štúdia neustále pracuje na príprave ďalších skladieb, no účinkuje aj na mnohých koncertoch v rámci celej republiky. “Som rada, že môžem robiť to, čo ma najviac baví. Mám v hudbe ešte veľké sny, za ktorými si pomaly, ale isto pôjdem,” poznamenala samotná speváčka. Napriek tomu, že sa netají túžbou vyštudovať, priznáva, že hudba je jej prioritným záujmom. Takže sa celkom ľahko môže stať, že o pár rokov tu budeme mať spievajúcu farmaceutku. A naozaj veľmi výbornú.

Domov
Zdieľať
Diskusia