Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2016, 11:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hardcore Henry: ruský film z pohľadu prvej osoby prichádza so šialeným trailerom plným akcie a sexi záberov

FILMY A SERIÁLY HARDCORE HENRY
Uložiť Uložené

Nové zábery brutalitu a akciu ešte stupňujú.

Všetci fanúšikovia FPS videohier sa asi na tento film tešia. Hardcore Henry je totiž akčným veľkofilmom, ktorý nám vyrozpráva príbeh mŕtveho muža oživeného vlastnou manželkou. Tá z neho spravila kyborga, pričom sa mu postaví temer celá Moskva. Čaká nás množstvo veľkolepých akčných momentov, čo ich ale robí špeciálnymi je fakt, že celá snímka bola natočená z pohľadu prvej osoby, takže sa budeme na okolitý svet a šialenstvá hlavnej postavy pozerať jej vlastnými očami, čo rozhodne pridá na adrenalíne a atraktívnosti celého projektu. 

Rovnako ako prvé dva, aj čerstvý trailer stavia na nekončiacu akciu, bláznivé postavy a revolučné poňatie akcie. Nakoniec, vo videu nižšie vidíte, ako sa o filme vyjadrili niektoré (aj prestížne) filmové weby, čo nám dodáva vieru v to, že to bude skutočne poriadna jazda. Nebude chýbať brutálnosť, šteklivé momenty, ale i herecký talent. Predstaví sa napríklad taký Tim Roth či Sharlto Copley. Hovorí sa o skutočne revolučnom zobrazení akčného filmu a po tých uvoľnených záberoch tomu aj veríme. Hudba bude v tomto filme dôležitá, takže dúfame, že si na nej dali autori záležať. 

Celý film prežijeme očami hlavnej postavy Henryho, ktorý umrel za nami neznámych okolností, no jeho manželka ho prebudila z ríše snov. Nič si nepamätá, vie len, že jeho telo je vylepšené pomocou vyspelej technológie a idú po ňom nebezpeční muži, ktorí zároveň uniesli jeho ženu. Zdá sa, že po ňom prahne celá Moskva, zatiaľ čo nemôže veriť nikomu, ani jedinému človeku, ktorý sa ho hneď nepokúsil zabiť a podal mu pomocnú ruku. Volá sa Jimmy (Sharlto Coply), je to Brit a je vašou jedinou šancou na prežitie tohto pekla.

Tak sa zdá, že žiadna z postáv v tejto lákavej snímke nebude úplne normálna, nakoniec, aj hlavný záporák pravdepodobne oplýva kinetickými schopnosťami. Okrem už vyššie spomínaných hercov uvidíme aj Timura Bekmambetova (WantedNight Watch), Danila Kozlovskyho (Vampire Academy), Haley Bennett (The Equalizer) a ďalších. Do kín sa Hardcore Henry dostane v apríli a po novom už vieme, že dorazí aj k nám. V Čechách a na Slovensku ho uvidíme 21. apríla. Tešíte sa?

Hardcore Henry: ruský film z pohľadu prvej osoby prichádza so šialeným trailerom plným akcie a sexi záberov
Domov
Zdieľať
Diskusia