Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2016, 14:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Veľkolepý trailer na druhú sériu Daredevila oslavuje sexi Elektru, krvavé súboje a monštróznu akciu

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix uvoľnil druhý trailer pre 2. sériu Daredevila, v ktorom sa o slovo prihlásila zmyselná Elektra, no do krvavých súbojov sa pustil aj Daredevil.

Prvý trailer bol dobrý, no dnešný s poradovým číslom dva si to namieril rovno na obežnú dráhu, len aby sme ho po práve mohli nazvať intergalaktický. Matt Murdock totiž nevyčistil New York v takej miere, v akej si myslel a dúfal, že sa mu to podarilo. Jeho dielo chce dokončiť Punisher, ktorého mafia obrala o rodinu, a k tomu všetkému sa vracia aj tieň minulosti, Elektra, ktorá vyzerá v záberoch nižšie priam dokonalo, nehovoriac o tom, že Elodie Yung je nesmierne atraktívna. K tomu všetkému sa môžeme tešiť aj na osobné problémy Matta či veľkolepé akčné sekvencie, ktoré už spomínajú prví recenzenti. Viac o druhej sérii tu, teraz si už vychutnajte trailer a tešte sa na 18. marec, kedy Netflix vypustí všetkých 13 častí. 

Veľkolepý trailer na druhú sériu Daredevila oslavuje sexi Elektru, krvavé súboje a monštróznu akciu
Domov
Zdieľať
Diskusia