Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2016, 19:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bekim si našiel životnú lásku a venoval jej prsteň a dojímavý videoklip, v ktorom nechýbajú zábery zo svadby

HUDBA
Uložiť Uložené

Dajú sa snáď vyjadriť city k žene ešte úprimnejšie?

Len pred týždňom oslavovali zamilované páry sviatok svätého Valentína a pri tejto príležitosti sme si dovolili vybrať podľa nás tie najlepšie slovenské rapové skladby, ktoré sú venované nežnému pohlaviu. Keby sme tento článok písali dnes, museli by sme výber prehodnotiť a možno zaradiť aj dnešnú Bekimovu novinku. Jasné, mnohí si povedia, že tento rap nepatrí medzi technicky najlepšie zvládnuté a vlastne ani neprináša nič nové, čo je asi pravda, ale má v sebe atmosféru, ktorá je často ešte o niečo dôležitejšia. 

Bekim má zároveň už na konte zopár vlastných vecí a dokonca aj album, čo je v konečnom dôsledku cítiť aj na najnovšej skladbe, ktorá dostala názov Ona a je pochopiteľne venovaná jeho polovičke. Doslova óda pre ženu vznikla pri špeciálnej príležitosti, keďže Bekim tú svoju požiadal o ruku a povedala áno. V tomto duchu je ladený aj videoklip už tradične z dielne kamaráta SULE DSGN, kde máme možnosť vidieť množstvo pekných záberov a tiež trochu zo svadby. Po hudobnej stránke sa o skladbu postaral Esso a vy teraz máte možnosť hodnotiť výsledok. Novomanželom želáme len to najlepšie!

Domov
Zdieľať
Diskusia