Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2016, 12:28
Čas čítania 0:00
rulezz

Megan Fox a jej Ninja korytnačky čelia v Super Bowl Spote novému nepriateľovi

FILMY A SERIÁLY MEGAN FOX
Uložiť Uložené

Super Bowl je každoročne jedna z najsledovanejších udalostí a práve pre túto príležitosť si pripravilo štúdio Paramount Pictures zaujímavý TV Spot v podaní ich pripravovaného pokračovania Teenage Mutant Ninja Turtles.

Pokračovanie TMNT očakávame všetci. Síce bola prvá časť veľkým sklamaním, pár svetlých momentov mala, a inak tomu snáď nebude ani v druhej časti, v ktorej uvidíme Kranga či Bebopa s Rocksteadym. V hlavných rolách filmu sa predstavia Megan Fox a Will Arnett po boku hercov ako William Fichtner, Laura Linney, Tyler Perry, Garry Anthony Williams a dokonca sa natáčania zúčastní aj hviezda wrestlingovej WWE Sheamus. Originálny film režírovaný Jonathanom Liebesmanom zarobil celosvetovo viac ako 485 miliónov dolárov a očakávania na jeho pokračovanie sú vysoké. Druhý film tejto série zrežíruje David Green, ktorý už má za sebou napríklad dobrodružné sci-fi Earth to Echo a premiéra filmu je stanovená na 3. júna 2016. Výsledok Super Bowlu už asi všetci dobre viete, tak si ešte spravte chuť na blížiacu sa premiéru filmu týmto TV Spotom. Viac informácií nájdete tu.

Megan Fox a jej Ninja korytnačky čelia v Super Bowl Spote novému nepriateľovi
Domov
Zdieľať
Diskusia