Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2015 o 16:23
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Channing Tatum nám s partiou striptérov predvádza svoje ladné pohyby

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Viac nahý, než oblečený. Tak sa prirúti do kín Magic Mike v hlavnej úlohe s Channingom Tatumom ako nepolepšiteľným striptérom.

Dorazil k nám finálny trailer k Magic Mike XXL, filmu, ktorý bude azda v každom ohľade väčší, než svoj predchodca. Uvidíme viac striptízu, viac chlapov, možno aj viac sexu a snáď aj nejaké pekné bábiky. Chlapom sa do kina znížit si sebavedomie veľmi nechce, a tak ostáva už len dávať, že to bude zábavné. Situáciu nám možno osvetlí práve dnešný trailer. Veľa nových záberov ale neodhaľuje a tak skôr pripomína divákom svoju premiéru naplánovanú na 16. júla, hoci v zahraničí s ho dočkajú už zajtra.

Príbeh sa posunie do doby, kedy je tri roky po odchode zo striptérskej činnosti Magic Mike poprosený, aby so svojimi bývalými kolegami urobil ešte jednu, poslednú a nezabudnuteľnú show, po ktorej v brandži skončia aj oni. Cestou sa naučia nové triky, spoznajú nových ľudí atď. Herecké obsadenie činia mená, ako Channing Tatum, Elizabeth BanksDonald Glover, Amber Heard, Matt Bomer, Joe Manganiello, Alex Pettyfer, Andie MacDowell a iní. Viac informácií nájdete tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia