Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2015, 14:22
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Top Gear bude pokračovať, toto je nový moderátorský dream team

TECH
Uložiť Uložené

Zo zákulisia najznámejšej motoristickej show prichádza informácia o novej trojici moderátorov.

Top Gear bude pokračovať, toto je nový moderátorský dream team

Po tom, ako sme sa dozvedeli, že Top Gear okrem Jeremyho Clarksona opúšťa aj zvyšná dvojka, Richard Hammond a James May, nastalo v kauze okolo známeho motoristického programu ticho. Krátky mediálny útlm vystriedali teórie a dohady o tom, kto svätú trojku nahradí, keďže ako vieme, BBC nemieni s Top Gearom skončiť. Medzičasom sa o slovo prihlásil sám Clarkson, ktorý nečakane prehovoril o samotnom konflikte. Ako sme ťa informovali na našom fejsbuku, moderátor podľa jeho slov nezvládol situáciu posledných dní, keď mu na lekárskej prehliadke diagnostikovali možnosť rakoviny, umrela mu matka a jeho manželstvo bolo údajne v rozpade. Jeremy priznal, že jeho konanie nebolo správne, vždy totiž uprednostňoval prácu pred všetkým ostatným, zároveň však dodal tajuplné slová: "Stratil som moje dieťa, ale mal by som si vytvoriť ďalšie. Neviem, kto bude druhým rodičom, ani aké to dieťa bude, ale nemôžem tu ďalej vysedávať a triediť fotoalbumy." Na základe tohto vyjadrenia môžeme očakávať, že sa Jezza pustí do novej show, nič bližšie však stále nevieme.

Okrem toho televízia BBC oznámila, že nakrútené scény ostávajúcich troch epizód 22. série budú v tomto roku odvysielané a Top Gear ako program prejde budúci rok kompletnou zmenou formátu. A ako sa najnovšie dozvedáme, predpoklady sa začínajú napĺňať a vďaka prvým informáciám z denníka Sunday Express spoznávame pravdepodobne nový moderátorský dream team. Ten by mal počítať s trojicou protagonistov Philip Glenister, Guy Martin a Joddie Kidd. Ak si poviete, že neviete o koho ide, nebojte sa, nies ste sami, keďže táto trojka nie je v našich končinách prakticky vôbec známa. Naopak, v Británii je tomu presne naopak, dokonca, ako sa ukázalo, práve tieto tri mená boli posledné obdobie najviac skloňované v prípade náhrady odídených moderátorov. Novodobý Top Gear si tak zachová trojčlennú zostavu, tentokrát však pôjde o akúsi všehochuť. Philip Glenister je hercom, Guy Martin zas motocyklovým závodníkom a Joddie Kidd modelkou. Všetkých spája záľuba v autách a vo väčšine sa už aj v minulosti objavili vo viacerých motoristických programoch ako hostia. Jodie Kidd sa dokonca objavila aj v samotnom Top Geare, kde svojho času držala rekord na trati v aute za rozumnú cenu. Viac detailov zatiaľ nemáme, na to, ako to bude novej trojke na obrazovkách klapať uvidíme časom.

Domov
Zdieľať
Diskusia