Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2015, 11:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Furious 7 zarobilo v kinách miliardu dolárov v rekordnom čase! Dočkáme sa osmičky?

FILMY A SERIÁLY FURIOUS 7
Uložiť Uložené

Universal oficiálne potvrdzuje, že po 17 dňoch už ich vysoko-oktánový tátoš zarobil v kinách viac než miliardu dolárov.

Očakávané to bolo. Fast Five zarobilo 620 miliónov, Furious 6 už takmer 800, no a Furious 7 má už po 17 dňoch premietania na konte viac než miliardu amerických dolárov z celého sveta. Celkom reálne môže dostihnúť Avengerov. Tí majú na konte 1,5 miliardy dolárov. Duch Paula Walkera, našľapaný herecký ansámbel, skvelá akcia, humor, pohľadné ženy a snímka definujúca akčný žáner jednoducho predstavovala pre divákov akejkoľvek vekovej kategórie utópiu. Väčšina redakcie si myslí, že Furious 7 bolo skutočne dobré a tú miliardu si zaslúžilo. Nie každému táto séria chutí, no jej remeselnú kvalitu jej nemôže vziať nik. My budeme aj naďalej sledovať, ako sa situácia okolo Box office bude vyvíjať. Už v nedeľu vám prinesieme detailnejšie informácie. 

Pár štatistík: Avengerom trvalo 19 dní, kým sa dostali na jednu miliardu. Furious 7 by ich pokojne mohlo predskočiť, no máme tu jeden veľký problém. Už 30. apríla sa do kín rúti pokračovanie marveláckych pomstiteľov a po mesačnom premietaní si rozhodne zoberie všetku slávu a lístky do kín pre seba. Séria, ktorá je tu s nami od roku 2001 bude určite pokračovať. 8. časť sa už potichúčky pripravuje, no Universal chcel vzdať poctu Walkerovi a počkať si na správny moment. Ani Diesel nie je taký hlúpy, aby opustil svoje filmy, ktoré prakticky vytvára on sám. Situáciu okolo Fast & Furious budeme rozhodne sledovať aj naďalej. 

Domov
Zdieľať
Diskusia