Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2015 o 18:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Druhá časť Divergencie vsádza na akciu a emócie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Shailene Woodley sa v druhom poriadnom traileri chopí zbrane a vydá sa do boja proti nespravodlivosti.

Druhá časť Divergencie vsádza na akciu a emócie

Minulý trailer ukázal snáď koncept celého filmu. Tento dnešný naň nadväzuje a ukazuje, že na akciu a emotívne chvíľky nuda skutočne nebude. Či sa ale nebudete nudiť doslovne vám ale nezaručím. Čim disponuje dnešný trailer? Síce sa dočkáme klišé príbehu, no autori ho predsa len môžu pojať zaujímavo. Napomáha tomu mladé a talentované herecké obsadenie na čele s Shailene Woodley. Jednotlivé časti Divergent k nám budú chodiť každý rok, pričom najnovšiu, v poradí druhú uvidíme už 19. marca. O jej úspechoch vás budeme informovať na Filmkulte. Snáď sa mýlim a vo finále sa nedočkáme len kopríky Hunger Games, fanúšikovia knižnej ságy si rozhodne zaslúžia viac. 

Príbeh Insurgent nadviaže na predchádzajúce udalosti a zavedie nás do zdevastovaného Chicaga, v ktorom bude Tris nútená bojovať okrem svojich vnútorných démonov aj s mocnou alianciou, aby ochránila svojich milovaných a samozrejme zachránila svet pred temnou budúcnosťou. 

Druhá časť Divergencie vsádza na akciu a emócie
Domov
Zdieľať
Diskusia