Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2015, 18:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Brad Pitt, Christian Bale a Ryan Gosling spolu natočia finančnú drámu!

FILMY A SERIÁLY CHRISTIAN BALE THE BIG SHORT
Uložiť Uložené

Vskutku talentované a obľúbené herecké obsadenie, čo poviete? Trojica úžasných hercov sa spoločne postaví pred jednu kameru a natočia finančnú drámu podľa románu.

Brad Pitt, Christian Bale a Ryan Gosling spolu natočia finančnú drámu!

The Big Short je kniha od Michaela Lewisa, ktorý v roku 2003 napísal román Moneyball a ktorého sfilmovania sme sa dočkali pred 4 rokmi so skvelým Bradom Pittom. The Big Short hovorí o hlavných figúrkach finančnej krízy z roku 2008. Variety tvrdí, že Adam McKay sa stará o scenár, pričom je stále považovaný aj za režiséra drámy. Rovnako sa podľa nich majú vo filme objaviť aj traja aktuálne skvelí a hlavne obľúbení herci, Brad Pitt, Ryan Gosling a Christian Bale. Nakrúcať by sa malo začať niekedy v lete, keďže z vyššie spomenutých má prácu ešte Bale, zvyšok na neho bude čakať. Zatiaľ nevieme, čo presne máme očakávať a či sa film podarí alebo bude len zabudnuteľnou rybou v mori ako napr. Counselor (od neho sme si zo začiatku tiež sľubovali veľa). S takýmto hereckým obsadením však budeme projekt starostlivo sledovať na Filmkulte. 

Brad Pitt, Christian Bale a Ryan Gosling spolu natočia finančnú drámu!

Domov
Zdieľať
Diskusia