Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2014, 18:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Démon v horore It Follows ťa sleduje, chce ťa zabiť a ty sa ho zbavíš jedine sexom

FILMY A SERIÁLY HOROR IT FOLLOWS
Uložiť Uložené

Sleduj druhý trailer pre horor It Follows, ktorý jasne naznačuje, že tentokrát bude strašidelná atmosféra skutočne nepríjemná.

Démon v horore It Follows ťa sleduje, chce ťa zabiť a ty sa ho zbavíš jedine sexom

Už nadpis vo vás pravdepodobne evokuje ďalšiu zlátaninu Hollywoodu tak typickú pre posledné roky a produkciu céčkových hororov. Kvalitou strašidelné filmy už dávno neoplývajú, avšak výnimka potvrdzuje pravidlo a nám sa možno rysuje zaujímavý projekt s názvom It Follows, ktorý zbiera chválu na rôznych festivaloch. Keď sa mladá žena rozhodne trocha si užiť, nastanú komplikácie. Choroba prenášaná sexom bude mať za následok, že ju začne prenasledovať „diabol“. Zdá sa, že jediný spôsob, ako sa toho zbaviť, je preniesť chorobu „ďalej“. To však nie je také ľahké, aspoň to nám prezrádza nový trailer, ktorý je oveľa lepší, než ten prvý, hoci aj ten vás zaujal. Čo myslíte, dopadne tento počin lepšie, než jeho žánrová „konkurencia“?

Ak chceš byť o podobných počinoch informovaný, zájdi na Filmkult.

Domov
Zdieľať
Diskusia