Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2014, 11:41
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Vyhraj štýlový skúter Vespa Primavera

REFRESHER
Uložiť Uložené

Leto je v plnom prúde, vonku tak teplo, že sa ti nechce ani hýbať, a ty rozmýšľaš, ako sa čo najrýchlejšie dostaneš k vode bez toho, aby si po ceste minimálne nevyschol. Refresher má pre teba

Vyhraj štýlový skúter Vespa Primavera

Leto je v plnom prúde, vonku tak teplo, že sa ti nechce ani hýbať, a ty rozmýšľaš, ako sa čo najrýchlejšie dostaneš k vode bez toho, aby si po ceste minimálne nevyschol. Refresher má pre teba jedinečnú príležitosť, ako vyriešiť tieto problémy a dostať sa tam, kam chceš, rýchlo, fresh a vo veľkom štýle. Ponúkame ti možnosť vyhrať zbrusu nový skúter Vespa Primavera.

Vespu mnohí označujú za ikonu, ktorá vytvorila nový typ mobility s dôrazom na zachovanie vlastného dizajnu a jedinečného technického spracovania. Práve jej unikátny dizajn v spojení s novými technológiami z nej robia štýlový doplnok mladých ľudí.

Všetko, čo treba spraviť na to, aby si získal túto Refresher mašinu je, že správne odpovieš na súťažnú otázku, odpoveď pošleš cez SMS v správnom tvare, na správne číslo a budeš mať dostatok šťastia pri žrebovaní.

Súťažná otázka: Aká je krajina pôvodu značky Vespa?

Na výber máš z dvoch možností: A) Nemecko B) Taliansko

Odpoveď posielaj prostredníctvom SMS v tvare: RES(medzera)A alebo B na číslo 7008. Cena sms je 1,60 eur s dph, čo je celkom fajn cena za novú Vespu. S väčším počtom poslaných SMS tvoja šanca na výhru rastie. Súťaž trvá do 30.9.2014 a meno nového majiteľa nadupanej Vespy sa dozvieme najneskôr do 7 dní od skončenia súťaže. 

Jedna SMS, jeden hlas. Viac SMS, viac hlasov a vyššia šanca vyhrať Vespu!

Vyhraj štýlový skúter Vespa Primavera

Prevádzkovateľom súťaže je Mediatex s.r.o., P.O.BOX 60, 830 00 BA, cena SMS je 1.60eur.

Výherca súťaže: Ján Červeň, z Dolného Kubína.

Domov
Zdieľať
Diskusia