Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2014, 19:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kiná vo štvrtok ukážu, Ako si vycvičiť draka 2!

FILMY A SERIÁLY HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2
Uložiť Uložené

How To Train Your Dragon 2 alebo Ako si vycvičiť draka 2 mieri do kín a my budeme pri tom. Pozrime sa na základné informácie o sequele pre najlepší animák posledných rokov. Oplatí sa ísť do kina? Určite áno!

Kiná vo štvrtok ukážu, Ako si vycvičiť draka 2!

Ako začať ďalší článok o animáku How To Train Your Dragon 2, ak nie tak, že v celom svete uspel? Či už sú tu recenzie, ohlasy od fanúšikov a divákov atď., všetci sa zhodujú, že sequel jednej z najkrajších rozprávok posledných rokov sa skutočne podaril. Či už prekonala dvojku jednotku, zhodnoťte sami. Učiniť tak budete môcť už od štvrtka, kedy sa Ako si vycvičiť draka 2 premieta vo všetkých kinách po celom Slovensku a Česku. 

V druhej časti trilógie sa dostaneme do obdobia 5 rokov po udalostiach z jednotky, kedy už Toothless (Bezzubka), Hiccup (Škyťák), Astrid a zvyšok skupiny organizujú obľúbené preteky na drakoch. Počas jazdy odhaľujú nové, nezmapované časti sveta. Jedného dňa však narazia na zamrznutú jaskyňu, ukrývajúcu stovky nových neskrotených drakov s tajomným jazdcom, pričom od mora prichádza ďalšia veľká hrozba. Ocitajú sa teda v boji o záchranu mieru. Na internete sú aj známe všeobecné spoilery, ktoré sa vlastne ani spoilermi veľmi nazývať nedajú, nakoľko o nich vieme už z prvých trailerov či obrázkov. 


Ako som spomínal na začiatku, je isté, že pôjde o jeden z najlepších animákov roka, ak vôbec nakoniec nebude aj ten najlepší, avšak mnohí recenzenti nevyzdvihujú hranie sa s postavami. Tie údajne nedostávajú toľko priestoru, koľko by si ho zaslúžili. Vystrašiť môže aj fakt, že po druhýkrát už kúzelný dračí svet zabrať nemusí, avšak o to by som sa v tomto prípade nebál. Dočkáme sa úplne nového prostredia, dospelejších postáv a drakov. Tých navyše uvidíme oveľa viac, samozrejme nám budú predstavené celkom nové druhy a zdá sa, že to bude skutočne divoké. Krásny vizuál, rozmanité prostredia, našich obľúbených hrdinov a drakov uvidíme už vo štvrtok, takže sa nalaďte a berte polovičky do kina!

Kiná vo štvrtok ukážu, Ako si vycvičiť draka 2!

Kiná vo štvrtok ukážu, Ako si vycvičiť draka 2!
Kiná vo štvrtok ukážu, Ako si vycvičiť draka 2!
Domov
Zdieľať
Diskusia