Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2014, 13:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako reagujú na ranné zvonenie budíka muži a ženy?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ranné vstávanie do školy a do práce pozná veľmi dobre väčšina z nás. Podľa tohto videa to vyzerá tak, že muži a ženy mávajú rozličné návyky a na zvonenie budíka reagujú rôzne.

Ranné vstávanie do školy a do práce pozná veľmi dobre väčšina z nás. Podľa tohto videa to vyzerá tak, že muži a ženy mávajú rozličné návyky a na zvonenie budíka reagujú rôzne. O vytvorenie tejto krátkej, no podľa môjho názoru dosť trefnej ukážky, sa postaral John Elerick. Podľa neho majú muži vo zvyku prebudiť sa hneď na prvé zazvonenie budíka, no jednoznačne absentuje koncentrácia a sústredenie a naopak môžeme badať zvýšený výskyt nadávok rôzneho druhu. Ženy majú zas v obľube nastaviť si viac budíkov a vstať, až keď je to už skutočne nutné. Tento trend, rovnako ako trend s posúvaním budíka, je obľúbený aj u študentov. Tiež je často spájaný s hlasom v hlave, ktorý hovorí, že dnes môžem zmeškať prvú hodinu, prípadne prednášku. Ale veď všetci dobre vieme, ako to chodí, však?

V komentároch sa neváhaj podeliť s tipmi na čo najjednoduchšie ranné prebudenie. Určite potešíš mnohých čitateľov.

Domov
Zdieľať
Diskusia