Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2014, 18:06
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

(Ne)tradičná ruská naháňačka: Nôž vs. Lopata

TECH RUSKO
Uložiť Uložené

Videa pochádzajúce z Ruska sú vždy zárukou kvalitného zážitku. Nie je tomu inak ani v tomto prípade, kde opäť môžeme ďakovať vstavanej kamere v interiéri automobilu.

(Ne)tradičná ruská naháňačka: Nôž vs. Lopata

Videá pochádzajúce z Ruska sú vždy zárukou kvalitného zážitku. Nie je tomu inak ani v tomto prípade, kde opäť môžeme ďakovať vstavanej kamere (dashcam/GoPro) v interiéri automobilu. Začalo to klasickou cestnou hádkou počas normálnej cestnej premávky. Vodič čierneho MPV na základne predošlej situácie, ktorá nebola zachytená na kamere, pravdepodobne vyprovokoval vodiča striebornej Toyoty Camry. Ten sa rozhodol nenechať nič na náhodu a rozhodol sa vodičovi MPV pomstiť, preto sa pokúšal dané auto neraz zastaviť. Dokonca, neváhal pri tom použiť aj svoje vozidlo, ktorým sa neraz snažil čierne MPV vytlačiť z cesty. Nakoniec sa mu to aj podarilo, čo by nejednému nazúrenému vodičovi stačilo a snažil by sa preto rýchlo z miesta ujsť. V tomto prípade to najlepšie len nasledovalo. Rozhorčený vodič Toyoty vytiahol nôž a vybral sa za majiteľom havarovaného MPV, ktorý ho však prekvapil rovno lopatou. Viac uvidíte vo videu. Toto sa môže sťať jedine v Rusku...

Domov
Zdieľať
Diskusia