Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2013 o 9:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Scarface dostane remake od režiséra Harryho Pottera

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Legendárny Scarface s Al Pacinom dostane remake od Davida Yatesa, režiséra Harryho Pottera. Zasiahol šíp do srdca aj vás?

Scarface dostane remake od režiséra Harryho Pottera

Neuveriteľný výkon Al Pacina v nezabudnuteľnom snímku Scarface (Zjazvená tvár) nám ostane v hlavách ešte veľmi dlho. Herecká legenda, ktorá stále točí filmy, zažiarila vo viacerých hitoch, nevynímajúc snímky ako: Carlitova cesta, Diablov advokát, Krstný otec, Neľútostný súboj a v mnohých ďalších. Bohužiaľ sa Hollywood asi nikdy neprestane spoliehať na veľké množstvá remakeov každý rok a tak Universal, ktorý už dlhé roky prahne po novej Zjazvenej tvári, prinesie novú podobu tohto filmu a David Yates, ako režisér, by sa toho mal ujať. Príbeh by mal byť presunutý do prítomnosti. Dočkáme sa tak zrejme ďalšieho poškvrnenia filmovej klasiky. Nesmieme ale zabúdať, že aj De Palmov snímok z roku 1983 je remakeom filmu z roku 1932, takže nechajme sa prekvapiť, ale Yates?

Domov
Zdieľať
Diskusia