3. MIESTO - Kokosové ježe
Kokosové ježe si vyslúžili bronzovú medailu v rebríčku najhorších slovenských jedál. Pre niekoho môže ísť o najobľúbenejšiu sladkú pochúťku, no ľudia zo zahraničia s týmto očividne súhlasiť nebudú. Podľa ich hodnotení ich piškótové cesto namočené v čokoláde a obalené v kokose neoslovilo.

2. MIESTO - Ryžový nákyp
Ryžový nákyp je ďalšie sladké jedlo, ktoré sa zvykne podávať ako hlavný chod. Ide o ryžu uvarenú v mlieku, ku ktorej sa pridá žĺtok, maslo a neskôr sa k zmesi pridá aj vyšľahaný sneh. Toto nie veľmi obľúbené jedlo sa následne pečie v rúre a podáva sa zvyčajne s kompótom.

1. MIESTO - Smotanová nátierka
Smotanová nátierka si vyslúžila titul najhoršieho slovenského jedla. Vyrába sa kombináciou kyslej smotany a jogurtu. Najčastejšie sa však zvykne ešte dochucovať bylinkami alebo aj šunkou.

Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3