Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 27. októbra 2024 o 18:00
Čas čítania 3:22
Jela Vážanová

FNC 7: Nešportové správanie, bučanie divákov a vyčerpaný Zlobor prevesený cez ring (Reportáž)

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY FIGHT NIGHT CHALLENGE MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Toto je prehľad kľúčových súbojov večera, ktoré vyvolali mix emócií, nečakané zvraty aj prekvapivé výkony.

Fight Night Challenge 7 priniesol večer plný adrenalínu, napätia a ukážky pôsobivého odhodlania, ktoré postavilo divákov zo stoličiek. Takto vyzerali zápasy známych osobností.

Súboj modelov 

Šedro a Árvay síce zápasili v ringu po prvýkrát, no nebáli sa dostať údery a išli tvrdo do seba. Bývalý účastník Love Islandu dokonca pôsobil veľmi rozvážne a pokojne, zatiaľ čo herec z Pána profesora rozdával často zbrklé údery, kvôli ktorým sa neskôr aj unavil. Aj keď mal Šedro problémy v defenzíve, nakoniec zápas vyhral pomerne s prehľadom 3:0 na body.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Na zemi v prvých sekundách

Mayo Nidas predviedol v zápase s Chrisom skvelú ukážku boxu, keď barbera poslal k zemi už v skorých sekundách prvého kola. Chrisa to však nabudilo a z úderu sa otriasol. Napriek veľkému rozdielu vo výške si však Nidas udržal dominanciu a vyhral na body 3:0.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Sulík konečne dostal vytúžené 3 kolá

Známy šéfkuchár Lukáš Le Cheff Pálkovič nasúpil na svoju v poradí druhú výzvu proti kontroverznému influencerovi Fikimu Sulíkovi. Obaja mali minulý FNC na svedomí dve najrýchlejšie ukončenia a preto mnohí boli vo vytržení, ako tento zápas dopadne.

Odporúčané
Herec Juraj Koči: Raz som prišiel na nakrúcanie Druhej šance s monoklom a ostrihaný. Tvorcovia neboli nadšení (Rozhovor) Herec Juraj Koči: Raz som prišiel na nakrúcanie Druhej šance s monoklom a ostrihaný. Tvorcovia neboli nadšení (Rozhovor) 27. októbra 2024 o 12:30

Kvôli výraznému výškovému rozdielu sa Palkovič na začiatku trápil a v prvom aj druhom kole sa mu nedarilo zasiahnuť cieľ. Sulík si ho držal od tela a zasadzoval mu premylsené údery, pričom to v druhom kole chvíľami vyzeralo na knockout. Napriek všetkému sa Palkovič v treťom kole spamätal a bojoval agresívne no Fiki udržiaval dištanc a nakoniec vyhral na body 3:0. V rozhovore neskôr influencer priznal, že mal pred Palkovičom rešpekt a kvôli pár ranám sa mu aj zatmelo pred očami.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Mal ši branic 

Jožko zo Zámeny manželiek na tlačovke síce pôsobil mierumilovne no v ringu sa zmenil na agresívneho bojovníka, ktorý na známeho komika Fuča útočil doslova s rozbehom. 

Jožko „Banán“ v prvom kole zhodil Fuča na zem, čím odštartoval napätú bitku. Fučo sa v druhom kole značne unavil a mal veľké problémy udržať sa na nohách, zatiaľ čo Dunajčan neustále útočil. Do tretieho kola obaja bojovníci vkročili vyčerpaní a v posledných sekundách obaja prakticky viseli na ringu. 

Záver zápasu bol extrémne napínavý a diváci v hľadisku stáli na nohách, kým s napätím čakali, kto a či vlastne zápas ukončí. Zlobrovi sa stalo osudným, že sa neriadil vlastnou hláškou „mal ši branic“, čo komik využil vo svoj prospech a z posledných síl rozdal Dunajčanovi tvrdé rany. Víťazstvo nakoniec získal Fučo s výsledkom 2:0.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Enormnú odhodlanosť predviedli aj dievčatá v jedinom ženskom zápase večera. Baby ukázali, že ich údery sú rovnako tvrdé ako ich trashtalk. Ella z Farmy sa miestami otáčala chrbtom a zdalo sa, že sa úderov bojí, no napriek tomu si s influencerkou Azrou nič nedarovali. Emócie sa stupňovali a do zápasu vložili všetko, čo mohli. Zápas skončil 3:0 na body pre Azru.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Bučanie v hľadisku 

Zápas 2v1 priniesol nečakanú drámu. Királi, ktorý sa postavil proti dvom súperom naraz, skončil na zemi len 20 sekúnd pred koncom prvého kola. Po zastavení zápasu rozhodcom Mošpan zasadil Kirimu dodatočné údery, čo publikum pohoršilo a začalo na zápasíkov bučať. Hoci sa Mošpan neskôr ospravedlnil, publikum neprestalo prejavovať svoje rozhorčenie. Kiri však tento incident komentoval pokojne a súperom poďakoval. Ich konanie označil za prejav strachu: „Nečakajte od ľudí čo sa boja, že budú čestní.“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Tlkancova odplata sa nekonala  

Erik „Kladivo“ Tlaknec sa minulý Fight Night Challenge v hlavnom zápase večera postavil proti trom amatérskym zápasníkom naraz. Šesťnásobný majster Slovenska zápas prehral, avšak v FNC 7 dostal priestor na odvetu s poupravenými pravidlami. Tentokrát išli na neho chlapci po jednom, pričom sa v každom kole proti Erikovi postavil iný zápasník.

Odporúčané
Azra Sokira o boxerskom debute: Ak vyhrám, chcela by som vyzvať Rachellkku. Mala som byť bombshell v Love Islande (Rozhovor) Azra Sokira o boxerskom debute: Ak vyhrám, chcela by som vyzvať Rachellkku. Mala som byť bombshell v Love Islande (Rozhovor) 18. októbra 2024 o 12:30

V prvom kole proti Tlkancovi nastúpil Rigodanzo. Taktika bola Erika uhnať, čo sa nakoniec aj mladíkovi podarilo. Zápas prežil bez predčasného ukončenia a ustál tvrdé údery od profíka. V druhom kole nastúpil Mikefitko, ktorý takisto prekvapil. Kolo vydržal až dokonca aj napriek tomu, že sa Tlkanec už celkom rozbehol.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

V poslednom kole sa proti legende postavil Lakatoš, ktorý má z chalanov najviac skúseností a mal najväčší potenciál Erika poraziť. Prvé dve kolá boli skôr o prežití, no posledné bolo poriadnou ukážkou boxu. Erik vyhral na body, ale netajil svoju nespokojnosť, že ani jedno kolo neukončil predčasne. Odveta však podľa Erikových slov už nebude, no možno v budúcnosti chalani dostanú vlastnú príležitosť v ringu a dostanú zaslúžený 1v1 zápas.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Počas večera predstavili nový opasok s názvom „OG“ – štýlová trofej pre víťaza, pričom bojovať oň môže ktokoľvek, športovec aj nešportovec. Tento opasok pridal ešte väčšiu motiváciu pre budúce zápasy a láka k účasti rôznorodých osobností.

Späť
Zdieľať
Diskusia