Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 23. októbra 2024 o 15:55
Čas čítania 0:47
Hana Divišová

Značka Timex ponúka limitované hodinky len za 1 euro. Netradičnou kampaňou oslavuje 170. výročie založenia

Značka Timex ponúka limitované hodinky len za 1 euro. Netradičnou kampaňou oslavuje 170. výročie založenia
Zdroj: www.timex.com
ZAUJÍMAVOSTI HODINKY
Uložiť Uložené

Hodinky z kolekcie Waterbury za 1 dolár idú do predaja 16. novembra.

Značka Timex oslavuje výročie svojho založenia limitovanou edíciou hodiniek Waterbury. Kolekcia bude dostupná od 16. novembra a cena hodiniek bude 1 americký dolár, čo je menej ako 1 euro. Uplynulo už 170 rokov, odkedy značka vznikla a úplne prvé hodinky Time Yankee dollar sa predali práve za dolár.

„Timex sú hodiny, ktoré preslávili dolár: 1 USD vtedy a 1 USD teraz.“ Výroba ich hodiniek začala už v roku 1854 pod značkou Waterbury Clock Company. Novou kampaňou sa značka vracia späť ku svojim koreňom. K dispozícii má teraz byť len 1 000 kusov hodiniek Waterbury.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Timex (@timex)

Spoločnosť na svojej oficiálnej stránke zverejnila zoznam predajní, v ktorých sa tieto ani nie eurové hodinky budú predávať. Sú si vedomí veľkého množstva potenciálnych záujemcov o hodinky Waterbury, a tak sa rozhodli vybrať len niektoré pobočky vo vybraných mestách, v ktorých bude kolekcia dostupná.

Medzi nimi je napríklad New York, Mexiko City, Tokio, Sydney či Sheffield. Najbližšie k našim hraniciam sa budú limitované hodinky predávať vo Varšave. Timex sa od svojho vzniku snaží ponúknuť kvalitne spracované hodiny za dostupné ceny. Prezentujú sa ako lídri na trhu v pomere ceny a kvality ich produktov.

Domov
Zdieľať
Diskusia