Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 4. októbra 2024 o 15:55
Čas čítania 0:53
Ondřej Mrázek

Nové rozšírenie hry The Sims 4 ponúka kariéru smrtky. Pribudnú pohreby aj posmrtný život

Nové rozšírenie hry The Sims 4 ponúka kariéru smrtky. Pribudnú pohreby aj posmrtný život
TECH HRY NAJLEPŠIE HRY NAJOČAKÁVANEJŠIE HRY
Uložiť Uložené

Nové rozšírenie hry s názvom Život a smrť bude dostupné koncom októbra.

DLC odomkne nové herné možnosti. Tvoji Simíci sa môžu stať smrtkou z povolania a pre tých zosnulých budeš môcť organizovať pohreby. Hra sa zameria aj na posmrtný život s duchovnými schopnosťami. Umožní ti tiež žiť v strašidelných tematických štvrtiach a dokonca sa reinkarnovať.

Hra The Sims 4: Život a smrť bude stáť 39,99 dolárov (približne 36 eur) a na trh príde tematicky na Halloween. Rozšíri svet Simíkov o tajomný Ravenwood, ktorý pozostáva z troch štvrtí: Crow's Crossing, Whispering Glen a Mourningvale.

Jednou z najväčších noviniek v pripravovanom rozšírení je možnosť reinkarnácie po smrti, ktorú si podľa EA budete musieť zaslúžiť absolvovaním „cesty duše" svojho Simíka.

Počas života Simíka sa toho stane veľa a času je vždy málo! Sledujte všetko, čo chcú Simíci urobiť, aby žili svoj život naplno, vďaka Ceste duše. Je to komplexný systém odmien, ktorý kombinuje túžby a želania. Cesta duše umožňuje Simíkom získavať odmeny na základe toho, ako plnia svoje ciele, pričom konečnou odmenou je možnosť znovuzrodiť Simíka so špeciálnou vlastnosťou. Tá sa volá Horiaca duša,“ uviedli vývojári.

Odporúčané
FOTO: Značka Yenkee v spolupráci s World of Tanks predstavila novú limitku. Toto príslušenstvo osloví nielen gamerov FOTO: Značka Yenkee v spolupráci s World of Tanks predstavila novú limitku. Toto príslušenstvo osloví nielen gamerov 27. septembra 2024 o 9:00

„Simíci, ktorí sa znovuzrodia po dokončení Cesty duše, si môžu odomknúť minulé zručnosti, vlastnosti a míľniky detského vývoja (v závislosti od veku, v ktorom sa vrátia). Môžu tiež nájsť špeciálne väzby k Simíkom z ich minulých životov," doplnili vývojári o novej funkcii. Kompletný zoznam všetkých nových funkcií nájdete na oficiálnej webovej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia