Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. októbra 2024 o 9:10
Čas čítania 0:59
Radka Klučárová

VIDEO: Simpsonovci opäť predpovedali budúcnosť. Na Diddyho okázalé „White Parties“ plné celebrít ukázali už pred rokmi

FILMY A SERIÁLY DIDDY SIMPSONOVCI
Uložiť Uložené

Tvorcovia Simpsonovcov do deja zakomponovali postavu podobnú obvinenému raperovi Diddymu.

Je to tu zas a znova. Nový škandál, ďalšia predikcia Simpsonovcov odhalená. Epizóda legendárneho animovaného seriálu odhalila detaily z večierkov, ktoré sa v kontexte posledných týždňov nápadne podobajú Diddyho „bielym párty“, poukazuje Inside History.

V 28. sérii, v epizóde The Great Phatsby, tvorcovia do deja zakomponovali postavu podobnú Diddymu. A aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že ide o odkaz na kultový román The Great Gatsby, ktorý bol v roku 2013 sfilmovaný, fanúšikovia si všimli skôr podobnosti s Diddyho podujatiami. 

Simpsonovci
Zdroj: @insidehistory (Instagram)

Postava podobná americkému raperovi v seriáli organizovala honosnú párty, na ktorej nechýbali známe celebrity a ďalší významní hostia. Pre hostí na seriálovom exkluzívnom večierku platil prísny biely dress code, ktorý je rovnako charakteristickým prvkom Diddyho dnes už neslávne známych podujatí.

Podľa mnohých sa so zoznamom hostí, ktorí Diddyho „White Parties“ údajne skutočne navštívili, nápadne zhoduje aj seriálový guestlist. 

Simpsonovci
Zdroj: @insidehistory (Instagram)

Celebrity sa od rapera Seana „Diddyho“ Combsa snažia dištancovať. Amerického rappera polícia zatkla 16. septembra v newyorskom hoteli. 54-ročný hudobník je obvinený z viacerých trestných činov, vrátane sexuálneho násilia a prechovávania drog, píše Sky News.

Odporúčané
Najlepšie vtipy a hlášky zo Simpsonovcov. Pamätáš si, v ktorom diele zazneli? Najlepšie vtipy a hlášky zo Simpsonovcov. Pamätáš si, v ktorom diele zazneli? 20. júla 2022 o 9:50

Pri domovej prehliadke u neho doma polícia našla množstvo erotických pomôcok, tisíc fliaš detského oleja a lubrikačného gélu. Okrem „White Parties“ hudobník údajne organizoval aj tzv. „Freak Offs“, na ktorých ľudí nútil k sexuálnym aktom, všetko si nahrával a materiály využíval na zastrašovanie obetí. 

Sudca Diddymu zamietol kauciu vo výške 50 miliónov dolárov, v prepočte 44,7 milióna eur. Raper vinu odmieta. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Inside History (@insidehistory)

Domov
Zdieľať
Diskusia