Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2011, 20:56
Čas čítania 0:00
Gabor Boros ivko

Súťaž: Tam Kde Stúpa Dym - Žilina 23.9.

REFRESHER
Uložiť Uložené

Súťaž o dve vstupenky na prvý sólový koncert Ega.

Sólový koncert Ega, člena Kontrafaktu, ktorého vám viac určite netreba predstavovať, bude mať prvú zastávku jeho koncertnej tour, ktorá nesie názov "Stretneme sa tam kde stúpa dym" v Žiline a to v piatok 23.9.2011. Program večera bude skutočne nabitý, s Egom príde aj DJ Anys, vystúpi freestyleová super-skupina Chobotnica (Zverina, Delik, Shomi, Bio, Rest, Idea), ktorých ste mohli vidieť predviesť svoju show napríklad na tomto ročníku Hip Hop Kempu, respektíve Toto Je Hip Hop Festivale. Predvedie sa aj mladý rebel Majk Spirit a na koniec programu sa nám predstaví dvojica Radikal a DJ Yaksha

Celé podujatie sa bude konať na zastrešenej terase klubu Smerr, v centre Žiliny a neskôr môžeš očakávať aj skvelú after párty vo vnútri klubu. Profesionálny zvuk, pódium, osvetlenie, SBS je samozrejmosťou. Ak si sa nestihol rozlúčiť s letom, môžeš túto chybu napraviť.

Ak by ste sa chceli tejto akcie zúčastniť zadarmo, máme pre vás 2x2 lístky!
Všetko čo musíte urobiť, je odoslať mail na [email protected] s predmetom EGOsutaz. Text správy môžete nechať prázdny, alebo nám poslať fotky vašej priateľky.

Dvoch z vás, ktorí získajú dva lístky vyžrebujeme náhodne, následne kontaktujeme a zverejníme na facebooku vo štvrtok do večerných hodín.

V prípade, že sa medzi dvoch šťastlivcov nedostaneš, môžeš si lístky kúpiť v predpredaji v sieti ticketportal.sk za skromných 5 €.



Nezabudnite zostať v kontakte a sledovať dianie:
náš facebook - [klikni sem]
facebook stránka akcie - [klikni sem]
Domov
Zdieľať
Diskusia