Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2024 o 13:29
Čas čítania 0:37
Ella Petrová

Vo veku 36 rokov zomrel známy kulturista Golem. Najmonštruóznejší muž utrpel infarkt

Vo veku 36 rokov zomrel známy kulturista Golem. Najmonštruóznejší muž utrpel infarkt
ŠPORT ČESKO KULTURISTIKA ŠPORT SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Český kulturista pôvodom z Bieloruska Iľja Jefimčyk minulý týždeň náhle zomrel.

Svet kulturistiky zasiahla smutná správa. Najmonštruóznejší muž, prezývaný Golem, utrpel minulý týždeň infarkt. Jeho manželka sa ho pokúšala oživiť ešte pred príchodom záchranárov. Golem upadol do kómy a o niekoľko dní zomrel na mozgovú smrť, informuje Super.cz.

„Celý čas som sa modlila a dúfala, že sa Iľja zotaví. Každý deň som trávila pri ňom a dúfala, že mu srdce začne opäť biť, ale po dvoch dňoch mi lekár oznámil strašnú správu, že je mozgovo mŕtvy,“ povedala jeho manželka.

Odporúčané
Toto je rebríček najhorších slovenských jedál. Prvé miesto zaskočí aj naše staré mamy Toto je rebríček najhorších slovenských jedál. Prvé miesto zaskočí aj naše staré mamy 11. septembra 2024 o 15:39


Iľja meral 185 centimetrov a vážil 160 kilogramov. Denne prijal až 16 500 kalórií a dokázal zjesť štyri kilogramy mäsa. Jeho bicepsy merali neuveriteľných 65 centimetrov a jeho hrudník mal v priemere 155 centimetrov.

Golem sa nikdy nezúčastnil profesionálnej kulturistickej súťaže. Napriek tomu sa mu podarilo stať sa veľmi slávnym. Pred takmer sedemnástimi rokmi sa presťahoval z rodného Bieloruska do Českej republiky, žil tu do roku 2020 a založil si slávnu posilňovňu. Následne sa zdržiaval aj v Miami a Dubaji.

illja golem
Zdroj: instagram / golem_illia
Domov
Zdieľať
Diskusia