Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2024 o 9:34
Čas čítania 0:46
Karolína Uličná

Na Super Bowle vystúpi hviezdny Kendrick Lamar. Ľuďom svojou show pripomenie, prečo je rap „dodnes najvplyvnejším žánrom“

ZAUJÍMAVOSTI KENDRICK LAMAR SUPER BOWL
Uložiť Uložené

Super Bowl je každoročný majstrovský zápas Národnej ligy amerického futbalu (NFL).

Jedna z najsledovanejších športových udalostí roka sa blíži. 59. ročník Super Bowlu sa začína 9. februára v Caesars Superdome v New Orleans v Louisiane. Ako každý rok si na svoje prídu nielen športoví nadšenci, ale aj hudobní. 

Ako informuje Variety, hviezdou nadchádzajúcej halftime šou bude Kendrick Lamar. Na Super Bowle sa už pritom ukázal v minulosti. V roku 2022 zahviezdil na šou spoločne s Dr. Dre, Mary J. Blige, Snoop Doggom, Eminemom a 50 Centom.

„Rap je dodnes najvplyvnejším žánrom. A ja tam budem, aby som svetu pripomenul, prečo to tak je. Dostali toho pravého,“ uviedol Kendrick k svojmu vystúpeniu na Super Bowle 2025 a zverejnil aj krátke video na Instagrame.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kendrick Lamar (@kendricklamar)

„Kendrick Lamar je skutočne umelec a interpret, aký sa objaví raz za generáciu. Jeho hlboká láska k hip-hopu a kultúre je základom jeho umeleckej vízie. Má jedinečnú schopnosť definovať a ovplyvňovať kultúru na celom svete. Kendrickova tvorba presahuje hranice hudby a jeho vplyv bude cítiť ešte dlhé roky,“ vyjadril sa Jay-Z o 37-ročnom raperovi.

Hlavnými hviezdami minulého ročníka veľkolepej halftime šou na Super Bowle bol Usher, Andra Day či Post Malone.

Anketa:
Budeš sledovať Super Bowl?
Áno
Nie
Áno
63 %
Nie
38 %
Domov
Zdieľať
Diskusia