Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2024 o 16:01
Čas čítania 0:39
Jela Vážanová

Slovenská značka ponúka doslova prácu snov. Za 8 hodín spánku ti zaplatia 1 000 eur

ZAUJÍMAVOSTI PRÁCA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Dobre sa vyspíš a ešte aj zarobíš.

Jedna z popredných svetových značiek spánkových produktov Dormeo ponúka v rámci osláv Dňa spánku jedinečnú príležitosť stať sa Majstrom Spánku. V inzeráte ponúka až 1 000 eur iba za to, že 25. septembra prídeš do Dormeo predajne v OC Nivy a na osem hodín si pospíš v jednej z ich luxusných postelí.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dormeo Slovensko (@dormeo.sk)

Táto práca snov však nie je iba o spánku. Majster by mal doraziť vo svojom obľúbenom pyžame a medzi 11:00 až 19:00 predviesť ten najväčší spánkový pôžitok. Následne by sa mal o svoj zážitok podeliť aj na sociálnych sieťach.

Odporúčané
Ako si zlepšiť spánok v 8 lekciách. Petr Ludwig, Brain We Are a ďalší odborníci radia, ako na biohacking a cirkadiánny rytmus Ako si zlepšiť spánok v 8 lekciách. Petr Ludwig, Brain We Are a ďalší odborníci radia, ako na biohacking a cirkadiánny rytmus 12. decembra 2022 o 17:30

„Dúfame, že sa nám podarí zvýšiť povedomie o tom, že spánok je pre naše telo a myseľ skutočnou PRÁCOU. Preto im musíme dopriať tú správnu ‚kanceláriu‘, aby v nej vedeli svoju nočnú šichtu kvalitne odmakať,“ vysvetľuje značka v inzeráte.

Na prihlásenie ti zostáva ešte týždeň. Stačí, keď sa vo formulári pochváliš svojimi spacími rekordmi a prejavíš poriadne zanietenie pre spánok a relaxáciu.

Anketa:
Miluje spánok?
Veľmi!
Je to skrátka ľudská potreba.
Nie, vôbec.
Veľmi!
87 %
Je to skrátka ľudská potreba.
11 %
Nie, vôbec.
2 %
Domov
Zdieľať
Diskusia