Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2024 o 13:02
Čas čítania 0:42
Radoslava Juračková

Slovák písal Macklemorovi o zatknutí fanúšičky, ktorá s ním spievala na pódiu. „Aspoň odišla vo veľkom štýle,“ odpovedal raper

KULTÚRA FESTIVALY LOVESTREAM FESTIVAL VÄZENIE
Uložiť Uložené

Spevák o tom, že si pre ňu prišla polícia vedel. Zaujímalo ho však, čo spravila.

Minulý víkend vystúpil na bratislavských Vajnoroch raper Macklemore. Na pódium si zavolal fanúšičku, s ktorou si zaspieval. Hneď ako zišla zo stageu ju však zatkla polícia. Na Slovenku bol totiž vydaný príkaz na jej dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. Nejakú dobu sa však trestu úspešne vyhýbala. Jeden z divákov ju spoznal a nahlásil polícii.

Kuriózny prípad hľadanej Bratislavčanky obletel nielen Slovensko, ale i svet a píšu o ňom aj zahraničné médiá. Informácia o zatknutí fanúšičky sa dostala aj k Macklemorovi. Používateľ Redditu ho kontaktoval na Instagrame a raper mu vo veci odpísal.

macklemore
Zdroj: Reddit/r/Slovakia

Vedel si, že dievča, ktoré si si vybral z davu a spieval si s ňou na koncerte na Slovensku, zatkli 2 minúty po tom, čo zišla zo pódia?“ opýtal sa v súkromnej správe.

„Dostalo sa to ku mne. Čo vlastne vyviedla? Šialené,“ odpovedal mu raper. Slovák mu neskôr vysvetlil situáciu a povedal mu, že niekto z divákov koncertu ju spoznal a dal echo polícii. Dokonca mu poďakoval za spoločnú fotografiu, ktorú si spravili pravdepodobne po koncerte. „Aspoň odišla vo veľkom štýle,“ odpovedal vtipne známy raper. 

Domov
Zdieľať
Diskusia