Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2024 o 9:30
Čas čítania 5:17
Karina Kováčová

Alena upratuje erotické salóny: „Z výkalov v posteli som sa pozvracala. Izby postriekané ejakulátom beriem už normálne" (Rozhovor)

Alena upratuje erotické salóny: „Z výkalov v posteli som sa pozvracala. Izby postriekané ejakulátom beriem už normálne" (Rozhovor)
Zdroj: Canva
ZAUJÍMAVOSTI SEX/LIFE ZAMESTNANOSŤ
Uložiť Uložené

Zažila množstvo nechutností a hovorí, že túto prácu nemôže vykonávať človek so slabším žalúdkom. Išiel by si do toho?

Profesia ako každá iná, no predsa o trochu špecifickejšia. 57-ročná Alena sa totiž živí ako upratovačka v erotickom salóne. Prešla si rôznymi pozíciami, na začiatku aj sama ponúkala erotické služby.

Zárobok bol pre ňu síce priaznivý, no keďže táto práca nie je pre každého, rozhodla sa zmeniť svoju profesiu zo spoločníčky na upratovačku. Táto práca ju baví natoľko, že sa jej venuje už 17 rokov a vždy upratovala len v erotických salónoch. „Do hotelov by som upratovať nešla. Tu sa nejaké nechutnosti aj očakávajú, v hoteloch však nie je taká uvoľnená atmosféra a najmä až vtedy zistíš, aké sú niektorí ľudia prasatá."

Na to, aby človek vykonával profesiu upratovača, musí mať podľa Aleny aj silný žalúdok. „Dá sa na to zvyknúť. Mňa už nič neprekvapí. Aj keď je upratovanie v bordeli nechutnejšie, ako napríklad v hoteli, nemenila by som," hovorí na úvod. Počas svojej sedemnásťročnej praxe sa stretla naozaj s hocičím. „Keď som raz upratovala izbu po oddávajúcom sa páre, na posteľnej bielizni a po celom čele postele boli ešte čerstvé výkaly. Vedľa, na zemi, boli hodené putá taktiež celé od výkalov a keby nerobím v erotickom salóne, myslela by som si, že tam niekoho zviazali a väznili."

Odporúčané
Skúšala som erotické hračky: Stroj na orgazmy s 320 prírazmi za minútu či vákuová pumpa s jazýčkom. Ktoré boli najlepšie? Skúšala som erotické hračky: Stroj na orgazmy s 320 prírazmi za minútu či vákuová pumpa s jazýčkom. Ktoré boli najlepšie? 1. septembra 2024 o 14:30

V rozhovore pre Refresher Alena porozpráva, prečo sa rozhodla upratovať práve v erotických salónoch a svoje zážitky z toho, čo videla, keď upratovala izby vyhradené na erotické hrátky. Prezradí taktiež aj koľko zarába a čo jej na práci najviac vadí. 

Ešte predtým, než si prečítaš celý rozhovor s Alenou, radi by sme ti pripomenuli, že tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Preto, ak sa ti naše články páčia, podporiť nás môžeš vstupom do klubu Refresher+.

Prečo si tak rýchlo zmenila profesiu zo spoločníčky na upratovačku?

Nemala som na začiatku ľahký život. Mám síce spravenú maturitu a dlhodobo som pracovala ako predavačka v obchode. Keď som sa však vydala, všetko sa postupom času menilo. Môj teraz už bývalý muž narobil dlhy a ja som sa musela s tromi deťmi odsťahovať. Ako slobodnú matku ma čakalo veľmi ťažké obdobie a rozmýšľala som, ako nám zabezpečiť lepší život. Rozhodla som sa preto, že vyskúšam erotický salón. Šľapať som nechcela ísť a toto mi vtedy prišlo bezpečnejšie. Zarobila som si dosť, ale cítila som sa veľmi zle a nevedela by som sa svojim deťom pozerať do očí, aj keby sme sa mali finančne lepšie.

Rozhodla som sa preto, že dám výpoveď. Pred sedemnástimi rokmi som však vyzerala celkom atraktívne a nadriadení ma presviedčali, aby som ostala. Navrhli mi, nech tam nejaký čas len upratujem a že potom sa rozhodnem. Svoj názor som však nezmenila a ešte štyri roky som v tom klube pracovala ako upratovačka.

Takže si vystriedala viacero erotických salónov?

Áno. V tom prvom som vydržala nejaké tri alebo štyri roky. Potom som ich vystriedala veľa. Je to ako so zamestnávateľmi či prostredím. Nevyhovuje ti vždy všetko.

Odporúčané
Peter pracuje ako zámočník: Nahí ľudia pred bytmi sú štandard, otváral som už aj byt, kde ležal dva týždne mŕtvy človek (Rozhovor) Peter pracuje ako zámočník: Nahí ľudia pred bytmi sú štandard, otváral som už aj byt, kde ležal dva týždne mŕtvy človek (Rozhovor) 30. júna 2024 o 14:30

Čo ti napríklad nevyhovovalo? V druhom klube, kde som pracovala, chodila trošku nižšia spoločenská vrstva ľudí. Upratovanie po nich bola katastrofa. Keď som raz prišla do izby po oddávajúcom sa páre, na posteľnej bielizni a po celom čele postele

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Čo zažila Alena po tom, ako mala ísť upratovať izbu po jednom páre.
  • Ako funguje dezinfekcia priestorov v erotických salónoch.
  • Ako vyzerá jej pracovný deň.
  • Či zažila aj ďalšie nepríjemné momenty a prečo sa s ňou jeden zo zákazníkov chcel vyspať a čo sa potom stalo.
  • Koľko si za upratovanie zarobí.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 164878 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: PPV kód na Oktagon 62 , Životopis za pár minút s Kickresume ZDARMA alebo Pizza v Oggi ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia