Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Dôvera.
9. augusta 2024 o 10:00
Čas čítania 0:54
Sponzorovaný obsah

Ako sa cítia mladí Slováci a čo im dokáže zlepšiť náladu? (ANKETA)

ZAUJÍMAVOSTI ANKETY DUŠEVNÉ ZDRAVIE SLOVÁCI
Uložiť Uložené

Ako sa dnes cítiš ty?

Tentokrát sa Šajmo s kamerou vybral do bratislavských ulíc zistiť, ako sa majú mladí Slováci. Ich úlohou bolo odpovedať na otázku, ako sa cítia na stupnici od 1 do 10. Väčšina respondentov sa zhodovala, že sa cíti fajn, niektorí dokonca uviedli 11 z 10. Na otázku, čo im dokáže zlepšiť náladu, odpovedali rôzne.

Ich odpovede nám však ukázali, že šťastnými ich dokážu urobiť aj milé maličkosti bežných dní. Niekomu vyčaruje úsmev skorší odchod z práce, niekomu prítomnosť manželky či chill na kúpalisku s kamošmi. 

Ak máš pocit, že tvoja duševná pohoda sa nachádza v žltých, či dokonca červených číslach našej stupnice, neváhaj a požiadaj o pomoc odborníka. Na duševnú pohodu mladých ľudí myslí aj zdravotná poisťovňa Dôvera, ktorá si pre svojich poistencov pripravila hneď niekoľko benefitov zameraných na psychické zdravie.

Ako poistenec Dôvery, máš nárok na tri 20-eurové zľavové kupóny na online konzultácie so psychológmi v Hedepy a ksebe – spolu v hodnote až 60 €.

V rámci benefitov môžeš využiť aj bezplatný prístup do aplikácie VOS, ktorú si obľúbili tisíce mladých ľudí, keď sa cítili v duševnej nepohode. V nej nájdeš služby ako online denník podporovaný umelou inteligenciou, neobmedzený prístup do online chatu s AI psychológom či tipy na relaxačné cvičenia a metódy pre zlepšenie psychickej pohody.

Tretím benefitom pre poistencov Dôvery je samodiagnostický nástroj vyvinutý lekármi, ktorý môže odhaliť duševný problém a odporučiť ďalší postup.

objav všetky benefity
Domov
Zdieľať
Diskusia