Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2024 o 15:10
Čas čítania 0:29
Eva Thonhauserová

Slovenský brankár Húska odmietol predĺženie zmluvy v ruskej KHL. Jeho ďalšie kroky zrejme smerujú na Západ

SLOVENSKO HOKEJ SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Húska už odchytal dva svetové šampionáty a v uplynulom ročníku KHL mal úspešnosť zásahov 91,4 %.

Slovenský brankár Adam Húska odmietol kvalifikačnú ponuku Torpeda, a preto športové práva na neho prešli na klub z Nižného Novgorodu. Bieloruský klub Dinamo Minsk prejavil záujem o Húsku, zatiaľ čo hráčov agent naznačil možnosť jeho návratu do NHL.

Len 27-ročný brankár, ktorý odchytal dva svetové šampionáty, mal v uplynulom ročníku KHL úspešnosť zásahov 91,4 %. „Adam Húska neprijal kvalifikačnú ponuku Torpeda a podľa predpisov športové práva na hokejistu prešli na klub z Novgorodu. Treba poznamenať, že obmedzený voľný hráč môže prestúpiť do iného klubu len s finančnou kompenzáciou pre bývalého zamestnávateľa,“ uviedol klub Torpedo Nižnij Novgorod.

Brankár zatiaľ neoznámil svoje rozhodnutie, či bude naďalej pokračovať v Rusku. Môže čakať na otvorenie trhu v NHL, čo môže ovplyvniť jeho budúcnosť v KHL alebo možný návrat do zámoria.

Adam Húska.
Adam Húska. Zdroj: X (@torpedonn)
Domov
Zdieľať
Diskusia